ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εξαιρετική χρονιά για την Κική Χωματά

Το 2022,η καλύτερη προπονητική χρονιά για την ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ«ΕΠΤΑ ΣΤΑ ΕΠΤΑ»!!

Τι σημαίνει αυτό;;;

Α)και οι έξι αθλήτριές της, της Ρ.Γ, ήταν μέσα στα μετάλλια & τις οκτάδες των απονομών.

Β)Το τμήμα της, του αγωνιστικού χορού, στη μοναδική του φετινή παρουσία, στο διεθνές μήτιγκ, ΚΑΒΑΛΑ OPEN, κατέκτησε ένα χρυσό & ένα ασημένιο μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα, στις επίσημες διοργανώσεις της Ε.Γ.Ο είχαμε:

Α) ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: Η μεγαλύτερη, ηλικιακά αθλήτρια, κατηγορίας γυναικών, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες Ρ.Γ, στο πρόγραμμα με κορίνες και πήρε τα μόρια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της, αφού είχε και άλλες πολλές (χρυσά & ασημένια μετάλλια στον περιφερειακό & προκριματικό αγώνα της Κ & Β. Ελλάδας).

Β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ: (νεάνιδα). Ανάμεσα στις πολλές φετινές επιτυχίες της, ξεχωρίζουν, η συμμετοχή της με το έμβλημα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας, στο διεθνές μήτιγκ Aphrodite cup & η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στο πρόγραμμα με κορίνες, στους πανελλήνιους αγώνες Ρ.Γ, εξασφαλίζοντας κι αυτή τα μόρια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Γ) ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΙΟΥ: Η κορασίδα 2ης χρονιάς αθλήτριά της, ήταν 8η στο Σύνθετο Ατομικό στον περιφερειακό αγώνα της Κ & Β. Ελλάδας, 5η στο στεφάνι & 8η στην κορδέλα, αγωνιζόμενη στο Α΄ επίπεδο.

Δ) ΑΡΙΑΔΝΗ ΜΠΛΟΓΚΟΥΡΑ: Η κορασίδα 1ης χρονιάς αθλήτριά της, ήταν 4η στο Σύνθετο Ατομικό για μόλις 0,10β. από το χάλκινο μετάλλιο, 5η στο σχοινάκι & το στεφάνι. 4η στη μπάλα & 8η στις κορίνες. Στον προκριματικό αγώνα κατετάγη 7η στο Σ.Α, 4η στο σχοινάκι & 6η στο στεφάνι και τη μπάλα, αγωνιζόμενη κι αυτή στο Α΄ επίπεδο.

Ε)ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΟΦΣΤΗ: Η παγκορασίδα 2ης χρονιάς αθλήτριά της, κατετάγη 2η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και 3η στο στεφάνι, προκριματικό αγώνα της Κ & Β. Ελλάδας, ενώ στον τελικό , πραγματοποιώντας θαυμάσια εμφάνιση , κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο στεφάνι , την 4η θέση στο Σ.Α , την 5η στο χωρίς όργανο. Την 4η στο σχοινάκι και την 7η στη μπάλα.

ΣΤ)ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΦΤΣΗ: Παγκορασίδα κι αυτή 2ης χρονιάς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους προκριματικούς αγώνες της Κ & Β. Ελλάδας στο Σ.Α και 2η θέση στο στεφάνι. Στον τελικό ήταν 8η στο Σ.Α, 6η στο χωρίς όργανο και στο στεφάνι. Και οι δύο αθλήτριές της αγωνίστηκαν στο Α΄ επίπεδο.

Στον αγωνιστικό χορό, το τμήμα της ΚΙΚΗΣ ΧΩΜΑΤΑ , πήρε μέρος φέτος , μόνο στο ΚΑΒΑΛΑ OPEN και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μοντέρνο και το ασημένιο στο σύγχρονο.

Πίσω λοιπόν, από όλες αυτές τις φετινές επιτυχίες βρίσκονταν η ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ, η προπονήτρια με τη θέληση, τη σοβαρότητα, την αγάπη γι αυτό που κάνει αλλά ιδιαίτερα, με την προπονητική οξυδέρκεια κα το χιούμορ ( κι αυτό χρειάζεται κάποιες φορές) που την διακρίνει, κατάφερε να φέρει τόσες πολλές& μεγάλες επιτυχίες, όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και σε όλη την Ημαθία, αφού η Ρυθμική Γυμναστική, με τον ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, έχει εξαπλωθεί & αναπτυχθεί σε όλο τον νομό.

Φυσικά μέρος των επιτυχιών έχουν και η στενή συνεργάτης της, Βασιλική Δίντση και η δασκάλα μπαλέτου Μάτα Αφεντούλη.

Οι άνθρωποι του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ , αφού πρώτα ευχαριστήσουμε την Κική Χωματά γι όλα αυτά που έχει καταφέρει , της ευχόμαστε ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, αλλά και « βίον ανθόσπαρτον», αφού στις 27 Αυγούστου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για μα ευλογηθεί εις γάμον κοινωνία με το ¨έτερον ήμισυ¨, τον Χρήστο Γκένο, στον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων.

Φυσικά , οι ευχές μας είναι και πολλούς απογόνους!!