ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απίθανη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη - Χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ. βάδην - Μοναδικό νταμπλ!

«Χρυσή» για μία ακόμα φορά η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου με χρόνο 1:29:03, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και στα 35χλμ. βάδην!

Η Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που έκανε νταμπλ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τη χώρα μας να φτάνει έτσι τα 33 μετάλλια στη διοργάνωση.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επέλεξε να μπει και στη μικρότερη απόσταση, προκειμένου να βιώσει μια ακόμη σπουδαία εμπειρία που τελικά της χάρισε το δεύτερο μετάλλιο.

Η πρωταθλήτριά μας ένιωθε καλά σωματικά και αποφάσισε μαζί με τον προπονητή της, Ναπολέων Κεγαλόπουλο, να πάρει μέρος στον αγώνα, κυρίως για να τον απολαύσει, δίχως κανένα άγχος.

Η Ντρισμπιώτη διανύει μία εξαιρετική σεζόν, η οποία κορυφώθηκε με την κατάκτηση του νταμπλ.

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερμάτισε στη 12η θέση, ενώ θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό, ο οποίος δεν της επιτρέπει να κυνηγήσει τους χρόνους που θα ήθελε.

Δεύτερη τερμάτισε η Πολωνή Καταρίνα Ζιεμπλό με χρόνο 1:29:20, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η Γερμανίδα Σάσκια Φάιγκε σε 1:29:25.

filathlos.gr