ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αποχαιρετιστήριος αγώνας των μικρών αθλητών του «Βικέλα» Βέροιας

Αποχαιρετιστήριος αγώνας για την φετινή αθλητική χρονιά των μικρών αθλητών του «Βικέλα» Βέροιας, έλαβε χώρα στο στάδιο στίβου του ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας, το οποίο μετά από πολλά χρόνια πλημμύρισε με νεαρούς αθλητές και αθλήτριες περίπου 180 στο σύνολο και γέμισε χαρά μικρούς αλλά και μεγάλους.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει:

Συγχαρητήρια αρχικά στους προπονητές της ομάδας μας
κ.Κελεπούρη Νίκο
κα.Υφαντίδου Σοφία και
κ.Μήνα Κυριάκο οι οποίοι οραματίστηκαν και κατάφεραν να υλοποιήσουν τον αγώνα αυτό.
Δεν θα τα κατάφερναν όμως αν δεν είχαν και την παρακάτω στήριξη:

Την πάντα πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας κ.Καραγιάννη Γιάννη και κα Τσιπροπούλου  Αναστασία οι οποίοι για ακόμα μία φορά έδωσαν το παρόν.

Τον κ.Καμπουρίδη Χάρη υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Τους μεγαλύτερους αθλητές μας που βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν.

Τους γονείς των μικρών μας αθλητών, για την βοήθεια τους σε όποιο πόστο τους ζητήθηκε, το ζεστό χειροκρότημα που χάρισαν σε όλα τα παιδιά αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους προπονητές μας την χρονιά αυτή ,επιλέγοντας τους ώστε να προπονούνται κοντά τους,τα παιδιά τους.

Να ευχαριστήσουμε για πολλοστή φορά τον πάντα παρόν ,γιατρό της ομάδας μας κ.Δημήτρη Αποστολίδη για το εθελοντικό του έργο σε κάθε αγώνα μας, όπως και σε αυτόν , και χαιρόμαστε που είναι πάντα αχρείαστος.

Επίσης μια ξεχωριστή νότα ήταν η γρανίτα την οποία απόλαυσαν μετά το τέλος του αγώνα τόσο οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας, όσο και οι γονείς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην προσπάθεια αυτή. Να ευχαριστήσουμε για την παραχώρησή της τον κ.Αμανετίδη Γιάννη.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα της ΓΕ Νάουσας,που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας , να πάρει μέρος σε αυτόν τον αγώνα με τους δικούς της μικρούς αθλητές,τους προπονητές της κ.Μπόλα Αντώνη , κ.Νουσουλάζου Γιάννη ,κα Μυλωνά Πόπη κα Στεφανή Ιωάννα και τους πρωταθλητές του Δεκάθλου-προπονητές κ.Λογδανίδη Κωνσταντίνο και κ.Στεφανή Γιώργο, με αποτέλεσμα να ζήσουμε τόσο όμορφες και χαρούμενες στιγμές.

Ευχόμαστε πως η πρωτοβουλία αυτή θα έχει και συνέχεια η οποία θα είναι ακόμα καλύτερη. Και πως θα πραγματοποιηθεί στο αλλαγμένο και καινούριο πλέον ταρτάν του ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας.

Καλό καλοκαίρι.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο