ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρώτη παρουσία στην Εθνική ομάδα για την αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Πήγασο Ημαθίας αποτελεί η είσοδος της αθλήτριας Πασίδου Δέσποινας (κατ. παγκορασίδων Α') στην Εθνική ομάδα κολύμβησης.

Κατά τη συμμετοχή της στην διεθνή διοργάνωση «38α ΝΙΟΒΕΙΑ», έκανε την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 02:23.27 και έλαβε το εισιτήριο  για την πρώτη της αποστολή με την Εθνική ομάδα κολύμβησης στο Μεσογειακό κύπελλο, που θα διεξαχθεί φέτος στη Λεμεσό της Κύπρου, στις 3 - 5 Ιουνίου.

Η Δέσποινα ξεκίνησε από μικρή ηλικία στα τμήματα ακαδημιών του Πήγασου και από τα πρώτα της κολυμβητικά "βήματα" μέχρι και τώρα προπονείται στο κολυμβητήριο της Νάουσας υπό την καθοδήγηση του κ. Στέλιου Αμπατζίδη. Από την αρχή έδειξε την πολύ καλή επαφή που είχε μέσα στο νερό.

Στις προαγωνιστικές κατηγορίες ξεχώρισε στο στυλ του ύπτιου κατέχοντας κάποιες από τις καλύτερες επιδόσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Πλέον στην αγωνιστική κατηγορία, το πάθος και η θέληση για βελτίωση είναι κάτι το συνηθισμένο για την Δέσποινα. Την παρούσα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται με υποσχετική στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Μετά από την μεγάλη της επιτυχία το Δ.Σ. του Πήγασου Ημαθίας προέβει στην εξής δήλωση: «Συγχαίρουμε την αθλήτρια της αγωνιστικής μας ομάδας Δέσποινα Πασίδου για την παρουσία της στην Εθνική ομάδα κολύμβησης. Είναι η πρώτη αθλήτρια του συλλόγου μας που κατορθώνει κάτι τέτοιο, γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα. Η σκληρή δουλειά, η συνεπής και καθημερινή προπόνηση σε συνδυασμό με την εσωτερική της πειθαρχία αναδεικνύουν μία κολυμβήτρια με λαμπρό μέλλον. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια και στον προπονητή της κ. Αμπατζίδη Στέλιο, ο οποίος την προπονεί από πολύ μικρή ηλικία. Είμαστε σίγουροι για το μέλλον της Δέσποινας και τι μπορεί να καταφέρει. Της ευχόμαστε καλή πρόοδο και να έχει πάντα τέτοιες επιτυχίες».