Κολυμβητικοί αγώνες αγάπης για τη Μ.Α.μ.Α στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Με μεγάλη χαρά και βαθιά συγκίνηση ,σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή μιας υπέροχης εκδήλωσης αγάπης, ενότητας και αποδοχής!

Τα Κολυμβητικά Σωματεία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το σύλλογό μας Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό με έδρα τη Βέροια, διοργανώνουν Φιλανθρωπική Κολυμβητική Ημερίδα Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών κατηγοριών ,στη μνήμη του αδικοχαμένου θύματος οπαδικής βίας , Άλκη Καμπανού .

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Εθνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και της Περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας (αθλημάτων υγρού στίβου)και θα ολοκληρωθούν σε μία αγωνιστική ενότητα την Κυριακή στις 03/04/2022 στην  κλειστή δεξαμενή 50 μέτρων του Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σύμφωνα με τους κανονισμούς της FINA.

Η κολυμβητική αυτή ημερίδα εντάσσεται και στις δράσεις του συλλόγου μας για την Παγκόσμια Ημέρα Αποδοχής και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό ,που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου και για όλο τον Απρίλιο.

 Εκτός από κολυμβητικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και όμορων νομών ,θα συμμετάσχουν και ΑμεΑ κολυμβητές .Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε το μήνυμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ της διαφορετικότητας.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των αθλητών και των αθλητριών ,θα διατεθούν στο σύλλογό μας για την απόκτηση μεταφορικού μέσου για τα παιδιά μας, με πρωτοβουλία της οικογένειας του Άλκη και του τηλεοπτικού σταθμού star channel ,εκπομπή ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’,με τη δημοσιογράφο Ζήνα Κουτσελίνη .

Την εκδήλωση θα την παρουσιάσει ο δημοσιογράφος και καλός μας φίλος Στρατής Λημνιός.

Ευχαριστούμε από καρδιάς , την κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ,την Περιφέρεια Κεντροδυτικής Μακεδονίας (αθλημάτων υγρού στίβου),όλα τα κολυμβητικά σωματεία Θεσσαλονίκης και όμορων νομών που θα λάβουν μέρος , τα Εθνικά Κέντρα Άθλησης Θεσσαλονίκης ,όλους τους χορηγούς ,τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έντυπα και διαδικτυακά ,τοπικά και πανελλήνια, για την έμπρακτη στήριξή τους σε αυτή την κολυμβητική γιορτή αγάπης και ενότητας!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της Κ.Ο.Ε γεννηθέντες από το 2013 και μετά.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.Ε, τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές και τα τελικά αποτελέσματα θα αναρτούνται στην ιστοσελίδα της ΠΕΚΚΔΜ www.koe.orgpekkdm.gr

Οι σύλλογοι που διαθέτουν mail μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

KOΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή ορίζεται σε 5 ευρώ ανά κολυμβητή και κολυμβήτρια και 3 ευρώ για το πρώτο αγώνισμα και 5 ευρώ για το δεύτερο. Ο αριθμός λογαριασμού που έχει ανοίξει γι αυτό το σκοπό στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι :

IBAN:GR 3501715960006596139934433

Το ποσό της συμμετοχής μπορεί να καταβληθεί εναλλακτικά την ημέρα των αγώνων κατά την είσοδο στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στο ΔΣ του συλλόγου Μ.Α.μ.Α

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετέχει με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ κολυμβητών και κολυμβητριών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

1.50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ –ΑΓΟΡΙΑ Κ13 ,Κ14 ,Κ15 ,Κ16,Κ17-18 OPEN

2.50 ΜΠΡΟΣΘΙΟ ΑΓΟΡΙΑ –ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ13,Κ14,Κ15,Κ16,Κ17,Κ18 ΟPEN

3.50 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ-ΑΓΟΡΙΑ Κ13,Κ14,Κ15,Κ16,Κ17,Κ18 OPEN

4.50 ΥΠΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ –ΑΓΟΡΙΑ Κ13,Κ14,Κ15 ,Κ16,Κ17-18 OPEN

5.50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΓΟΡΙΑ9-10-11-12

6. 50 ΠΡΟΣΘΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΓΟΡΙΑ 9-10-11-12

7.50 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ –ΑΓΟΡΙΑ 9-10-11-12

8.50 ΥΠΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ –ΑΓΟΡΙΑ 9-10-11-12

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες για τα διαδικαστικά και αγωνιστικά θέματα θα δίνονται από τον κύριο Σάββα Πιαστόπουλο στο Ποσειδώνιο.

Για πληροφορίες σχετικά με το σύλλογο:

Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό

Μ.Α.μ.Α(Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και φίλων Ατόμων στο φάσμα του αυτισμού –φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα)

Ημαθίωνος 2,Βέροια

Το σπίτι της Μ.Α.μ.Α

Μητροπόλεως 32 ,1ος όροφος Βέροια

Τηλ επικοινωνίας :6974484968-6981699354-6987802441-2331304180

www.mamaver.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.facebook.com/mamaveria

instagram:m.a.m.a_autism_veria

twitter:@mamaveria

 

Εμείς θα πάμε βόλτα τα όνειρά μας με οδηγό έναν άγγελο...τον Άλκη και συνοδοιπόρους όλους εσάς που μας στηρίζετε!

Σας ευχαριστούμε !

Με εκτίμηση για το ΔΣ

Η Πρόεδρος Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη