ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παράπονα της Σοφίας Υφαντίδου για τον ΦΙΛΙΠΠΟ

Σε δήλωσή της μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου επισημαίνει ότι σημαντικό ρόλο στην επίτευξη καλύτερων στόχων έπαιξε ο σοβαρός τραυματισμός της, ενώ παράλληλα δεν κρύβει την δυσαρέσκειά της για τον σύλλογο που ανήκει, τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει η Σοφία Υφαντίδου:

Προσπάθησα πολύ η αλήθεια είναι. Eνώ η χρονιά ξεκινούσε με τους καλύτερους οιωνούς ξαφνικά ένας τραυματισμός 10 μέρες πριν τον πρώτο αγώνα με βγάζει νοκ άουτ. Ήμουν σε κατάσταση αγωνιστική που δεν έχω ξαναυπάρξει ποτέ. Το όριο έδειχνε παιχνίδι. Άλλωστε ήταν 180 βαθμούς κάτω από το ρεκόρ μου. Αλλά δεν κυνηγούσαμε απλά το όριο, αλλά ενα μεγάλο ρεκόρ.

Κάπου εκεί όμως η τύχη να το πω(;), μου γύρισε την πλάτη. Στην πιο κρίσιμη περίοδο. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν οτι δεν τα παρατάω μέχρι να πέσω κάτω. Δεν έπρεπε να τα παρατήσω. Πάλευα με την ψυχή και το σώμα μου για να μην με πάρει από κάτω. Εξαιτίας του τραυματισμού, το ένα λάθος διαδεχόταν το αλλο. Και εβγαιναν και καινούρια προβλήματα. Το πίστευαμε μέσα μας. Αυτό φάνηκε από τα 3 σύνθετα μέσα σε 3 βδομάδες. Ούτε στα 20 δεν το έκανα αυτό. Όμως η χρονιά φτάνει στο τέλος της άθελα. Το σώμα ζητάει ξεκούραση. Παραπονιέται. Όλα αυτά τα εμποδια που ήταν και πολλά ας είναι για καλό για την καινούρια χρονιά. Εύχομαι σε όσα παιδιά θα αγωνιστούν στην Ζυρίχη καλή δύναμη για την συνέχεια και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους που αυτή την δύσκολη χρονιά ήταν κοντά μου. Όλοι αυτοί εκτός από τον Σύλλογο μου. Τα Xtremestores Thessalonikis που με στηρίζουν για δεύτερη χρονιά, τον πρόεδρο του Κ.Α.Π.Α Βεροιας Παύλο Παυλίδη, τα ΚΤΕΛ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ και τον πρόεδρο τους Κ. Συμεωνίδη, τον φυσικοθεραπευτή Κούλη Νίκο και την Aspida Maritime Security και τον διευθυντή της Πάνο Μωραίτη.

Τον προπονητή μου που με άντεξε για μια ακόμη χρονιά με την γκρίνια μου και φυσικά την μαμά μου,που περνούσε κρυφά και τα δικά μου προβλήματα και τον δικό μου πόνο και φόβο και άντεχε όλα τα στραβά μου, που ήταν πάρα πολλά. Και φυσικά τους φίλους που μέχρι τέλος πίστευαν μαζί μου οτι μπορώ.. Καλο Καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη με υγεία.