Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου Αθλητισμού «Εν Σώματι Υγιεί». Προηγήθηκε το Σάββατο 26/02 η 7η Γενική Απολογιστική Συνέλευση.

Τόσο η Γ.Σ., όσο και οι εκλογές διεξήχθησαν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, όπως ορίζει πλέον η κείμενη νομοθεσία και το Καταστατικό του Σωματείου. Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτησε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα η Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ -της οποίας το "Εν Σώματι Υγιεί' είναι μέλος- κ. Καρυοφύλλη Ιωάννα.

Την εκλογική διαδικασία επόπτευε ο κ. Πασσάς Παναγιώτης, Δικηγόρος του Πρωτοδικείου Βέροιας, διορισμένος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες, άγγιξε το 94%.

Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, τα πλειοψηφήσαντα στις εκλογές μέλη συνεδρίασαν για τον καταμερισμό των αξιωμάτων στο Δ.Σ. στο οποίο παραμένει Πρόεδρος για δεύτερη συνεχή θητεία η κ. Γούσια Ευαγγελία.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του "Εν Σώματι Υγιεί" για την τριετία 2022-2024

Πρόεδρος:                       Γούσια Ευαγγελία, Εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας Εκπ/σης

Αντιπρόεδρος:                 Κοντονή Μαρία, Πτυχιούχος Φ.Α./Ελεύθερη Επαγγελματίας

Γεν. Γραμματέας:             Γκανέτσιος Δημήτριος, Ασφαλιστής

Ταμίας:                             Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος, Πωλητής Λαϊκών Αγορών

Έφορος Αθλητισμού:       Μπόλης Ιωάννης, Οδοντίατρος

Αναπληρωματικό Μέλος: Καραϊωσήφ Ηλίας, Αξιωματικός Ε.Σ.