ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γνωριμία με το Ορειβατικό Ski την Κυριακή 6/2 – Καλή εμφάνιση στο 1ο Κύπελλο αλπικών αγωνισμάτων Παίδων Κορασίδων

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 π. μ. ( συνάντηση δίπλα από το το μικρό καταφύγιο του ΕΟΣ Νάουσας) στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια ο ΕΟΣ Νάουσας θα κάνει ενημέρωση- γνωριμία με το Ορειβατικό Σκι. 

  Η εκδήλωση θα έχει 2 μέρη : στο 1ο θα ξεκινήσει με σύντομη ομιλία πάνω στο αντικείμενο, τις απαιτήσεις και τον εξοπλισμό του , κάτι που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι. Αμέσως μετά στο 2ο μέρος  θα ακολουθήσει διαδρομή με τα ορειβατικά Σκι για ενηλίκους. Βασική προϋπόθεση η γνώση  Ski κατάβασης, το κράνος, η καλή φυσική κατάσταση και ο ανάλογος εξοπλισμός (σακίδιο πλάτης, σνακ, νερό, 2 η μπλούζα, ορειβατικά Σκι, φώκιες κ. λ. π) .

   Ελάτε να γνωρίσετε ένα υπέροχο άθλημα, να γίνετε ένα με το χειμερινό βουνό.  Να δείτε απίστευτες εικόνες, να νιώσετε υπέροχα συναισθήματα, να παντέψετε την Ορειβασίας με την χιονοδρομία, να αλλάξετε άποψη για την φύση , να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε...

 Υπεύθυνος της εκδήλωσης θα είναι ο έφορος Ορειβασίας του συλλόγου και αθλητής ορειβατικού Ski κ. Γεώργιος Καισαρίδης (μέλος της επιτροπής για την ανάπτυξης  του ορειβατικού Ski της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης) .

  Η εκδήλωση θα γίνει με την υποστήριξη του skistoregr του Παύλου Αϊβαζίδη (το οποίο μπορεί να ενοικιασει εξοπλισμό ορειβατικού Σκι).

 Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid 19.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνα του ΕΟΣ Νάουσας 2332028567 (απογευματινές ώρες 19.00 με 21.00 μ.μ. γραμματεία κ. Δέσποινα) και στο τηλέφωνο 6948516659 κ. Γεώργιος Καισαρίδης.

1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Π-Κ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ 22-23/01/2021

Στις 22-23 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε το 1ο Κύπελλο Ελλάδος αλπικών αγωνισμάτων Παίδων Κορασίδων. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το δριμύ ψύχος, οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, και οι αθλητές του Ε.Ο.Σ Νάουσας έκαναν καλή εμφάνιση και τις δύο μέρες του αγώνα.

22/01/2022  ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ: 6η ΜΑΜΟΥΖΗ ΕΛΕΝΗ

23/01/2022 ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ:

2ος ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και

4η ΛΕΦΟΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ