ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε στη Βέροια τον Γιάννη Αβραμίδη (video)

Η Ζήνα Κουτσελίνη ταξίδεψε στη Βέροια. Εκεί συνάντησε τον 19χρονο πρώην αθλητή δεκάθλου, Γιάννη και την μητέρα του, κ. Βαϊτσα.

Ο Γιάννης Αβραμίδης τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, έπειτα από σοβαρότατο τραυματισμό που είχε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της προπόνησης του. Ο 17χρονος τότε Γιάννης έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Έμεινε 21 ημέρες στην εντατική μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, ενώ στη συνέχεια ο νεαρός αθλητής χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Γερμανία για να υποβληθεί σε μια σειρά θεραπειών σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης ώστε να μπορέσει να περπατήσει και να μιλήσει ξανά.

Σήμερα ο Γιάννης έχει επιστρέψει στο σπίτι του στη Βέροια και επικοινωνεί με τους γύρω του γράφοντας σε ένα τάμπλετ όλα όσα θέλει να πει. Πρέπει άμεσα να γυρίσει ξανά στη Γερμανία, στο κέντρο αποκατάστασης, ώστε να συνεχίσει τις θεραπείες του. Η μητέρα του, φύλακας άγγελος του στον Γολγοθά που ανεβαίνει, απευθύνει έκκληση προς όλους εμάς ώστε να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό (45.000€) που χρειάζεται, προκειμένου να κάνει ο Γιάννης το ταξίδι ζωής στη Γερμανία και να συνεχίσει να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Ο Γιάννης ονειρεύεται να περπατήσει ξανά και θα το κάνει, χάρη στην πίστη του, στην δύναμη του αλλά και σε όλους εσάς που στέκεστε βράχος σε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.

Για να βοηθήσετε τον Γιάννη :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 325/732993-88

IBAN : GR3901103250000032573299388

Δικαιούχοι : Μιχαήλ Αβραμίδης - Βάια Θεοδωράκη

https://www.giveandfund.com/give.../project/giannisavramidis

Δείτε το βίντεο από το 24:30 και μετά...