ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μάνος Χαρισιάδης: Δύο ορεινοί αγώνες για τη στήριξη του "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας

Ο Αριστοτέλης είχε διδάξει πως "η μόρφωση του μυαλού χωρίς τη μόρφωση της καρδιάς δεν είναι καθόλου μόρφωση.."

Μια πολύ ευχάριστη και συγκινητική πρόταση έφτασε πρόσφατα στα χέρια του "Εν Σώματι Υγιεί"! Ο φίλος του σωματείου μας και δρομεάς υπεραποστάσεων Μάνος Χαρισιάδης, αποφάσισε να αφιερώσει τους επόμενους δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος, στην οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί".

Παραθέτουμε την ανάρτηση του ίδιου από την προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Δεν υπάρχει τίποτε ομορφότερο από τη χαρά που νιώθει κανείς, όταν προσφέρει βοήθεια σ’ αυτούς που το χρειάζονται! Είναι το συναίσθημα της ψυχικής ισορροπίας και της πληρότητας που αισθάνεται ένας άνθρωπος, όταν δίνει απλόχερα στήριξη και αγάπη όπου υπάρχει ανάγκη.

Για τους παραπάνω λόγους, τρέχω στις 23 Ιουλίου στο "TerA ZMR 80 km" και στις  21 Αυγούστου στον "SKY 50km" στο Ζερμάτ της Ελβετίας για να μαζέψω χρήματα για το Σωματείο Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας - www.r4rehab.blogspot.gr

Εκ βαθέων καρδιάς

Σας ευχαριστώ»

Τράπεζα Eurobank: 0026.0231.04.0200995995

IBAN: GR4602602310000040200995995

Mε την επωνυμία:

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

και διακριτικό τίτλο: ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

ΥΓ. Τα έξοδα θα καλυφθούν από εμένα και όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα διατεθούν αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Λίγα λόγια για τον Μάνο Χαρισιάδη:

Γεννήθηκε στη Βέροια στις 9 Μαρτίου 1985. Από την παιδική ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό. Τα πρώτα του αθλητικά βήματα έγιναν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας. Τα τελευταία 7 χρόνια ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο. Mε την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Κουρκουρίκη (Kourkourikis Training Group),  που όπως δηλώνει ο ίδιος χρωστάει πολλά, ξεκίνησε να δοκιμάζεται σε αγώνες υπεραποστάσων.  Πρόσφατα συμμετείχε στον 17ο Olympus Marathon τερματίζοντας σε χρόνο 7:01:45. Επιπλέον έχει αποφοιτήσει από την ιδιωτική σχολή Studio One παίρνοντας το δίπλωμα του Health & Fitness Professional και εδώ και τέσσερα χρόνια ανήκει στον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας και είναι αστυνομικός στο επάγγελμα.

Στοιχεία επικοινωνίας με τον αθλητή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 6980247494

Κλείνοντας να επισημάνουμε, ότι ο αδερφός του Μάνου, ο Γιάννης Χαρισιάδης, έχει συμμετέχει στο παρελθόν με την ομάδα δρομέων του "Εν Σώματι Υγιεί" στον 33ο Μαραθώνιο Αθηνών, στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στον Μαραθώνιο της Πράγας το 2016.

Εμείς σαν σωματείο αγκαλιάζουμε την όλη προσπάθεια και στηρίζουμε την αθλητή στην προσπάθεια που κάνει! Μάνο, ένα ευχαριστώ είναι λίγο!!