«πεζο-ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» στη Βέροια

Η μετεωρολογική πρόγνωση επέβαλε την αλλαγή ημερομηνίας υλοποίησης της «πεζό-ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» στη Βέροια από τις 13/11/2013  στις 20-11-2013, ίδια  μέρα (Τετάρτη) και ίδια ώρα έναρξης (12.00).

Η δεύτερη, πλέον, δράση των εκδηλώσεων «Νοέμβρης ανθρωπιάς ,αλληλεγγύης και συμπαράστασης» αποτελεί μια βόλτα για όλους, μια δράση για αυτούς που το χρειάζονται, για τις οικογένειες που στηρίζονται στην Κοινωνική Αλληλεγγύη του Δήμου. Συγκεντρωνόμαστε  στην Πλατεία Ελιάς και επιστρέφουμε σε αυτήν αφού περάσουμε από την Ανοίξεως , την Ακροπόλεως, τη Δήμητρας, τη Βερόης, την Πλατεία Ωρολογίου και τη Μητροπόλεως.

Τόσο στην πλατεία Ελιάς  όσο και στην  πλατεία Ωρολογίου θα μας περιμένουν « καλάθια αγάπης» που θα δέχονται, από όσους μπορούν και επιθυμούν, τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Ελάτε λοιπόν να περπατήσουμε την πόλη. Ελάτε να βοηθήσουμε όσους είναι σε δυσμενέστερη οικονομική κατάσταση από εμάς,

Ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια, ή  ένα κουτί γάλα , μπορεί να είναι αρκετό…

Ελάτε να συνοδεύσουμε και όσους δέχτηκαν την πρόσκληση να συμμετέχουν στην πεζοπορία:  τη Σοφία Υφαντίδου, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό προσωπικό της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, τις ένστολες γυναίκες του Ερυθρού  Σταυρού, τους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και ιδιαίτερα  μαθητές και εκπαιδευτικούς  της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  από  τα σχολεία της πόλης.

Ακόμα και να μην μπορείτε να προσθέσετε κάτι στο «καλάθι», ελάτε να χαρούμε τη μέρα και τη δράση όλοι μαζί.

Η «πεζο- ΠΟΡΕΙΑ αγάπης» στη Βέροια, θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Τροχαίας, των καθηγητών φυσικής αγωγής, των σχολικών τροχονόμων από το 1ο,  5ο, 11ο, και 16ο  Δημοτικών  Σχολείων, του Δημοτικού Ιατρείου και των εθελοντριών της «Πρωτοβουλίας για το παιδί».

Ας αναδείξουμε με τη μαζική συμμετοχή όλων μας,   το μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συμπαράστασης στο συμπολίτη που μας χρειάζεται.