- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1055 φορές
Πέμπτος με πανελλήνιο ρεκόρ ο Σάββας Θώμογλου στα 200μ πρόσθιο
Την πέμπτη θέση κατέλαβε στον τελικό των 200μ πρόσθιο ο Σάββας Θώμογλου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων στη Βουδαπέστη, την Παρασκευή (23/8), σημειώνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων.
Ο Βεροιώτης κολυμβητής του Άρη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα και με επίδοση 2:12.51, κατέρριψε το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων που κατείχε από τις 3/7/2019 με 2:12.72, τερματίζοντας στην 5η θέση.
Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Αμερικανός Τζός Μάθενι με 2:09.40, με την πρώτη τριάδα να συμπληρώνει ο Σόμα Σάτο (2ος) από την Ιαπωνία με 2:09.56 και ο, επίσης Ιάπωνας, Γιούτα Αράι (3ος) με 2:10.84.
Πηγή: iellada.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Επαναφορά του πλήρους ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Σε ισχύ από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας: Ανοικτό μέχρι τις 13:00 αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου -
Ο υγρός στίβος στη Βέροια έχει ιστορία: Η πορεία του Ν.Α.Σ. Ημαθίας στο πόλο και η ανάγκη για σύγχρονες υποδομές



