ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρωταθλητής Νέων Ανδρών κάτω των 18 ετών ο Δημοσθένης Ταραμονλής

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημοσθένης Ταραμονλής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών.

Επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κατακτώντας τον τίτλο στο σημαντικότερο εγχώριο πρωτάθλημα Junior .

Ο Δημοσθένης, Νο1 του ταμπλό, κατάφερε να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη στον τελικό. Επιβλήθηκε με 6-4, 7-6(2) του Ιωάννη Ξυλά από την Αθήνα  και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στο φετινό Πανελλήνιο Κ18, στην Χαλκίδα, υπερασπίζοντας τον τίτλο του .

Ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες πολλών ετών σε όλες τις κατηγορίες Juniors όπου πάντα ήταν πρωταγωνιστής.

Πολλά συγχαρητήρια και στον αδελφό και προπονητή  του, Γιάννη Ταραμονλή που κατάφερε να προετοιμάσει τον αθλητή για αυτή την δύσκολη περίοδο με πολύ κρίσιμους αγώνες.   

Εθνική ομάδα

Με δεδομένη την καλή αγωνιστική του κατάσταση και με ανεβασμένο ηθικό ο Δημοσθένης ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα όπου αυτή την εβδομάδα θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση στην Ελβετία όπου θα λάβουν μέρος οι δύο καλύτεροι τενίστες από κάθε χώρα, και την άλλη εβδομάδα στην Ιταλία για το πανευρωπαϊκό ομαδικό.