ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Seefeld Αυστρία 2019

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για το Seefeld  της Αυστρίας όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τις 18 Φεβρουαρίου εώς 4 Μαρτίου.

Τέσσερις Ναουσαίοι συμμετέχουν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της χιονοδρομίας για το 2019, 3 αθλήτριες και ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Αναστασιάδης.

Τα κορίτσια που θα μας εκπροσωπήσουν είναι:

Μαρία Ντάνου. Η Μαρία ζει και εργάζεται στη Λωζάνη της Ελβετίας στην  Παγκόσμια Ομοσπονδία Ξιφασκίας

Σταθερά ψηλά η Μαρία τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει με δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες .

Ενεργό μέλος Εθνικής Ομάδας τα τελευταία χρόνια μετρά διακρίσεις σε Βαλκανικά Κύπελλα καιΠανελλήνια Πρωταθλήματα.

Είναι η Τρίτη συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα .Εμπειρη ως αθλήτρια συνεχίζει καθώς το σκι είναι  πλέον στην καθημερινότητα της.

Γεωργία Νιμπίτη. Η Γωγώ είναι φοιτήτρια στο 3ο έτος στο ΤΕΦΑΑ Θες/νίκης.

Ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας καθώς και της Ομάδας Διάθλου.Η Γωγώ τα τελευταία έχει κερδίσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς και διακρίσεις σε Βαλκανικά κύπελλα.

Είναι η Τρίτη συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη φετινή χρονιά να φαίνεται ότι είναι η καλύτερη της αθλητικής της καριέρας.

Στελλίνα Γιαννακοβίτη. Η Στελλίνα η μικρότερη αθλήτρια που συμμετέχει στη διοργάνωση είναι μαθήτρια της α’ τάξης 1ου Ενιαίου Λυκείου Νάουσας.

Πανελληνιονίκης και Κυπελλούχος τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθώς και μέλος της Εθνικής Ομάδας με συμμετοχές και διακρίσεις στα Βαλκανικά κύπελλα.

Είναι η πρώτη συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως το 2019 είναι η χρονιά της καθώς οι επιδόσεις της ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Θεωρείται το μέλλον της χιονοδρομίας.

Καλή επιτυχία!!!!