ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησαν στην Πτολεμαΐδα τα κορίτσια του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Βέροιας

Πρώτη νίκη για τη νεανική ομάδα γυναικών του Ποσειδώνα Βέροιας. Νίκησαν με 0-3 σετ την αξιόμαχη ομάδα του Αρίωνα μέσα στην Πτολεμαίδα.

Έγινε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, με πάθος και μαχητικότητα εκατέρωθεν που εξελίχθηκε ευχάριστα για την ομάδα της Βέροιας. Το ματς ήταν διαφήμιση του βόλλει και οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν χειροκρότησαν όλα τα κορίτσια.

Τα κορίτσια της Βέροιας με περίσσιο πάθος, κυνήγησαν το αποτέλεσμα αν και βρέθηκαν δύο φορές σε ισάριθμα σετ με την πλάτη στον τοίχο, (21-15 στο πρώτο σετ και 24-19 στο δεύτερο) και έδειξαν ότι οι ψυχικές αλλά και οι αγωνιστικές τους ικανότητες δίνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Τα σετ 21-25, 24-26 και 28-30.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ποσειδώνα κ. Στέργιος Λουκάς δήλωσε: Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μου που δώσανε και τη ψυχή τους για να κερδίσουν το παιχνίδι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με νέα κορίτσια με πολύ ταλέντο και είναι θέμα χρόνου η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει και πάλι. 

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Γρηγοριάδου Αρχοντή, Ζησιού Κορνηλία, Σαράφη Μαρία και Μπαντή Διονυσία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ): Μπέη Βασιλική, Πάντσιου Ελένη, Ζησιού Κορνηλία, Μπαντή Διονυσία, Τσιώτρα Μαρία, Σαράφη Μαρία, Γρηγοριάδου Αρχοντή, Κύρτσιου Αιμιλία.