Ο Α.Σ. ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ Νάουσας στο Παγκόσμιο της Ισπανίας

Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή 1.042 αθλητών - κατόχων μαύρων ζωνών από 58 χώρες του πλανήτη πραγματοποιήθηκε από 23 έως 27 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. στην πόλη Benidorm της Ισπανίας.

Σε μια απίστευτη διοργάνωση για τα Διεθνή πρότυπα στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών, η Ελλάδα συμμετείχε με αποστολή οκτώ αθλητών και ανάμεσα τους ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN. Μαζί με τον φίλο και συναθλητή του Γιαννάδη Ελευθέριο 3 DAN συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο ομαδικό αγώνισμα της Προπαρασκευασμένης Μάχης δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Στην φάση των «16» απέκλεισαν τους Νορβηγούς (2οι στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο και στο φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Δυστυχώς στον προημιτελικό αποκλείστηκαν άδικα από τους Ρώσους, για την ψήφο ενός κριτή, μένοντας έξω από τα ημιτελικά και τα μετάλλια. Το όνειρο σταμάτησε στην οχτάδα που ήταν και η καλύτερη θέση που κατέλαβε η Ελλάδα σ’ αυτήν την διοργάνωση. Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι έξι αθλητές της αποστολής την οποία συνόδευσε στην Ισπανία ο Πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Τ. Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 8 DAN.

Για τον Εκπαιδευτή μας αυτή ήταν η 2η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και συνολικά η 14η Διεθνής συμμετοχή του στα 10 και πλέον χρόνια παρουσίας του στην Εθνική Ομάδα ως αθλητής. Σκοπός του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται και στο μέλλον, από όποια θέση του ζητηθεί, υπηρετώντας με αφοσίωση το Εθνόσημο και τον Αθλητισμό.