ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σκακιστικό ταλέντο ο Βεροιώτης Χρ. Τσιλίδης

Για ακόμη μια χρονια ο ταλαντούχος σκακιστής ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ συνεχίζει την ανοδική του πορεία με αποτέλεσμα να έχει γίνει γνωστός και αγαπητός σε όλο τον σκακιστικό κόσμο και όχι μονο.

Από την στιγμή που άρχισε να μαθαίνει σκάκι και με την βοήθεια του προπονητή του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΑΚΗ, κατάφερε να γίνει γνωστός αρχικά σε τοπικό επίπεδο κατακτώντας την πρώτη θέση για την ηλικία του σε κάθε τουρνουά που συμμετείχε και στην συνεχεία με το πείσμα, την επιμονή και το ταλέντο του και την βοήθεια του προπονητή και των γονέων του κατάφερε να είναι ανάμεσα στους καλυτερους  εφηβους σκακιστές στην κατηγορία του στην ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τώρα πια σε όλη την Ελλάδα.

Τελευταία επιτυχία του στο κλασικό σκάκι (90’+30’’ για κάθε παίκτη) ήταν η :

2η θέση στην κατηγορία του στο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Λευκός Πύργος» 2019.

Στο γρήγορο σκάκι RAPID κατέκτησε την:

2η θέση στην κατηγορία του στο 11Ο RAPID CHESS FESTIVAL 2018 (Πανελλήνιο)

Τέλος για το 2018 η κατάκτηση της 1ης & 2ης θέσης στην κατηγορία του σε διαφορα τουρνουά Rapid που συμμετείχε (Πτολεμαΐδα, Ποντοκομη, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Φλώρινα, Βέροια, Θεσσαλονίκη κ.α) έλαβε συνολικά 2 Κύπελλα, 5 χρυσά και 3 αργυρά μετάλλια.

Η ανοδική πορεία του ΤΣΙΛΙΔΗ Χ. βοήθησε και τους υπόλοιπος συμπαίκτες του να τον μιμηθούν και να αρχίσουν και αυτοί να βαδίζουν στα χνάρια του με πρώτους και καλυτερους τους ΝΑΚΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΝΑΚΙΤΣΑ ΣΤΕΡΓΙΟ, ΠΑΛΟΥΚΙΔΗ ΑΝΕΣΤΗ, ΠΕΛΑΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΕΛΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και στην συνεχεία ΔΑΣΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

 Όλοι οι παραπάνω βοήθησαν και αυτοί, με τις επιτυχίες τους κατακτώντας αντίστοιχα μετάλλια, να ακουστεί περισσότερο το σκάκι στον Νομο μας και να το αγαπήσουν ακόμη  περισσότερα παιδιά.