ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους μικρούς του ΣΧΟΒ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του ΣΧΟ Βέροιας στον Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Χ/Κ 3-5 Πηγάδια, σε έναν άρτια οργανωμένο αγώνα από τον ΕΟΣ Νάουσας.

Ο ΣΧΟΒ επέστρεψε στο βάθρο των νικητών και μάλιστα εις διπλούν! Πιο συγκεκριμένα,  ο Χρήστος Γιαννουλάκης τερμάτισε στην 2η θέση και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και, ο Νικήτας Νταούφας στην 3η θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων. Οι δύο αθλητές του ΣΧΟΒ πέτυχαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημο αγώνα κυπέλου!

Στις Παγκορασίδες, η Στεφανία Μαζίνη κατέκτησε την 5η θέση, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική επίδοση μιας και είναι από τα πιο καινούργια μέλη της ομάδας!

Στις μικρότερες κατηγορίες της προαγωνιστικής, όπου τα παιδιά συμμετέχουν χωρίς χρονομέτρηση με σκοπό την επαφή τους με τους αγώνες, οι μικροί μας άθλητες έκλεψαν τις εντυπώσεις.Όλα τα παιδιά τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις βάζοντας γερά θεμέλια για ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον, επιβεβαιώνοντας τις επιλογές του Συλλόγου μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές της ομάδας, τον προπονητή τους Πέτρο Παλουκίδη & τον βοηθό προπονητή Γιάννη Τσομπάνη. Τα αποτελέσματα της ομάδας έρχονται μέσα από συστηματική προπόνηση, από γνώστες του αντικειμένου με αγάπη στο βουνό και τα παιδιά.

Τα καλύτερα έρχονται!!!