ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συναρπαστικός ο πρώτος αγώνας του 6ου θερινού τουρνουά Αγίου Νικολάου

Με ρυθμό, ωραίες ενέργειες, πάθος και δύναμη ξεκίνησε το εναρκτήριο παιχνίδι του 6ου θερινού τουρνουά basket Αγίου Νικολάου Νάουσας. Carino και Loft-Πες Αλεύρι προσέφεραν θεαματικές φάσεις στο κοινό που παρά τον άστατο καιρό και την εργάσιμη ημέρα έδωσε δυναμικό παρόν στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του Carino μπροστά με 9-7, σε μια ισορροπημένη περίοδο από τις δυο ομάδες. Στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου η Carino μπήκε δυνατά και η εύστοχα σουτ τριών πόντων του Σημαιοφορίδη της έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου η LOFT-Πες Αλεύρι κατάφερε να μειώσει και να πάει στην ανάπαυλα πίσω με 7 πόντους (22-15).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Carino κυριάρχησε στο παιχνίδι. Έπαιξε καλή άμυνα και παράλληλα έβρισκε σωστές λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλη διαφορά. Το Loft-Πες Αλεύρι προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ και να διεκδικήσει στην τελευταία περίοδο της πιθανότητες του να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει την νίκη, το σκορ της τρίτης περιόδου ήταν 43-24.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Carino συνέχισε να πιέζει και να προσφέρει θέαμα στον κόσμο που παρακολουθούσε το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά και την LOFT-Πες Αλεύρι να μειώνει σταδιακά. Το τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την Carino στο τέλος να κερδίζει με 55-43.

(09-07)(13-8) (21-09) (12-19)

Carino: Χατζηχαρίσης Σωκράτης(9), Ζισιάκος Στυλιανός (2), Καπνάς Κωνσταντίνος (4), Γκαλαβός Δημήτρης (6), Μπαρμπαρούσης Δημήτρης , Χατζής Κωνσταντίνος, Σημαιοφορίδης Γεώργιος(10), Μανουράς Κωνσταντίνος(7), Τούφας Αργύριος, Νούσης Παναγιώτης , Χατζηστυλλής Κωνσταντίνος (2), Καραϊσάρίδης Λάζαρος (15)

LOFT-ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ: Δημήτρης Τέσας, Γιώργος Γκαρνέτας, Κωνσταντίνος Γκαρνέτας, Μαυροδουλάκης Σταύρος (7), Τόμτσης Θωμάς , Ζαχαριάδης Θάνος (4), Δίντσης Γιώργος (10), Παυλίδης Ηλίας (8), Καβάκης Κώστας (6), Ιωάννου Νίκος (2) , Κελεσίδης Μιχάλης (6), Μπουμπουλέντρας Θάνος