- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1578 φορές
Κοίτα ποιοι μιλάνε
Όχι δεν είναι παπαγαλάκια, για τους συγκεκριμένους είναι επιεικής ο χαρακτηρισμός, είναι ποντίκια, αρουραίοι, που στην προσπάθειά τους να είναι αρεστοί στο μεγάλο αφεντικό, με την δυνατότητα που τους έδωσε η τεχνολογία, αν και ΤΟ "ΚΑΙ" ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΕΨΙΛΟΝ, δεν διστάζουν να ρίχνουν λάσπη, έτσι ασύστολα, μόνο και μόνο για να δείξουν πόσο καλά γλύφουν.
Ποντίκια που προσπαθούν να επιβιώσουν πηδώντας από το καράβι, αν και σε αυτό ανέβηκαν μόνο μία φορά, όταν καπετάνιος ήταν το αφεντικό τους και μην τον είδατε τον Παναγή, όταν αυτός το άφησε σε άλλα χέρια. Όσο τους είδατε εσείς τους είδαμε και εμείς.
Τίποτα παραπάνω και Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ, αν και ο αποδέκτης αυτού του σημειώματος, δεν νομίζουμε ότι θα το καταλάβει.
Σχετικά Άρθρα
-
Το ποδόσφαιρο που κερδίζει στην Ημαθία, η μεγάλη ατυχία του Φασίδη και η κούρσα των δύο -
ΕΠΣ Ημαθίας: Σέντρα στο πρωτάθλημα Κ-16 – Το πλήρες πρόγραμμα του Α’ Γύρου -
Αθλητικές Μεταδόσεις Πέμπτης (08/10): Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό – Φενέρ και φουλ δράση στα παρκέ -
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς



