Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακατατάξεις στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ

Ανακατατάξεις στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ

Ανακατατάξεις είχαμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής.

Η πρωτοπόρος Νάουσα άφησε δύο βαθμούς στο Διαβατό καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον τοπικό Ατρόμητο, ενώ η Αλεξάνδρεια γνώρισε την ήττα με 1-0 στον Άραχο από την δυνατή φέτος Ποντιακή Νεολαία.

Τα αποτελέσματα αυτά εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο η Ειρηνούπολη που πέρασε με το ευρύ 3-0 από την δύσκολη έδρα του Ροδοχωρίου και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας στους 2 πόντους την απόστασή της από την κορυφή.

Στα υπόλοιπα ματς, το Μακροχώρι και ο Αχιλλέας Νάουσας επικράτησαν εντός έδρας με το ίδιο σκορ (2-0) της Μελίκης και των Τρικάλων αντίστοιχα, ενώ ισόπαλες έληξαν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με την Επισκοπή (0-0) και της Χαρίεσσας με τον Κοπανό (1-1).

Α1 ΕΠΣΗ – 9η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άραχος – Αλεξάνδρεια: 1-0
Μακροχώρι – Μελίκη: 2-0
Αχιλλέας Ν. – Τρίκαλα: 2-0
Χαρίεσσα – Κοπανός: 1-1
Ροδοχώρι – Ειρηνούπολη: 0-3
Διαβατός – Νάουσα: 0-0
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Επισκοπή: 0-0

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16/11

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS