Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ

Με τις αναμετρήσεις της φάσεις των «16» συνεχίστηκε την Τετάρτη (04/11) το Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας, όπου τα περισσότερα από τα φαβορί πήραν εύκολα ή δύσκολα την πρόκριση.

Η Νάουσα πέρασε άνετα με 6-1 από το Π. Σκυλίτσι, ο Διαβατός και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επιβλήθηκαν στις έδρες τους του Αγ. Γεωργίου (1-0) και του Αχιλλέα Νάουσας (2-1) αντίστοιχα, ενώ η Μελίκη επικράτησε εύκολα με 4-0 της Αγκαθιάς στο γειτονικό ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, η Επισκοπή πέρασε με 4-2 από την Πατρίδα, ενώ το Παλαιοχώρι νίκησε με 1-0 στο γήπεδό του την Χαρίεσσα.

Δύο ματς, αυτά μεταξύ Ροδοχωρίου - Μακροχωρίου και Πλάτανου – Άραχου, οδηγήθηκαν στην παράταση, με το Ροδοχώρι και τον Άραχο να παίρνουν τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διαβατός – Αγ. Γεώργιος: 1-0
Πατρίδα – Επισκοπή: 2-4
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Αχιλλέας Ν.: 2-1
Παλαιοχώρι – Χαρίεσσα: 1-0
Π. Σκυλίτσι – Νάουσα: 1-6
Μελίκη – Αγκαθιά: 4-0
Ροδοχώρι – Μακροχώρι: 2-0 παρ. (κ.α. 0-0)
Πλάτανος – Άραχος: 2-4 παρ. (κ.α. 2-2)

* με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS