Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι έγινε στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ (φωτο)

Τι έγινε στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ (φωτο)

Με τα παιχνίδια της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε την Τετάρτη (16/11) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μόνη πρώτη στη βαθμολογία παρέμεινε η Αγία Μαρίνα που κέρδισε και τη Μελίκη με σκορ 3-0, ενώ στην δεύτερη θέση και σε απόσταση 2 βαθμών συνεχίζουν να βρίσκονται τα Τρίκαλα, που επικράτησαν με 1-0 της Βέροιας Β'.

Στο γήπεδο του Κοπανού, η τοπική ομάδα και το Μακροχώρι διασταύρωσαν τα ξίφη τους (1-1) και μοιράζονται την 3η θέση της βαθμολογίας με 7 πόντους.

Στη Νάουσα ο τοπικός ΦΑΣ γνώρισε την ήττα στο τέλος από τα Λευκάδια με 1-2, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους πρώτους τους πόντους στο πρωτάθλημα και τους γηπεδούχους να μένουν ουραγοί χωρίς βαθμό!

Τέλος, ο Άγιος Γεώργιος με την Αλεξάνδρεια (το ματς ξεκίνησε στις 4μμ) αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν πίσω στο σκορ αλλά να ισοφαρίζουν στο τέλος του παιχνιδιού.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Α' ΕΠΣΗ - 4η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίκαλα - Βέροια Β' 1-0

Νάουσα - Λευκάδια 1-2

Αγ. Γεώργιος - Αλεξάνδρεια 1-1

Αγ. Μαρίνα - Μελίκη 3-0

Κοπανός - Μακροχώρι 1-1

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS