Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ημαθίας για την απόφαση που πάρθηκε από την ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων.

Αναλυτικά:

Με λύπη και ιδιαίτερο προβληματισμό ενημερωθήκαμε για την Απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με την οποία το Σωματείο της δύναμης της Ένωσης μας ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καταδικάζεται σ’ έναν άδικο υποβιβασμό, τρεις μήνες -άκουσον, άκουσον- μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Δυστυχώς αυτή η Απόφαση μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, όταν τα πρωταθλήματα ξεκινούσαν με άλλες ομάδες και μεσούσης της περιόδου συνεχίζονταν και ολοκληρώνονταν με άλλες, ελέω δικαστικών αποφάσεων.

Μοιραία προκύπτουν και μία σειρά από ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από τους υπευθύνους ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ!!!

Πώς είναι δυνατόν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) να προχωρά σε διόρθωση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης μιας κατηγορίας, χωρίς κάτι τέτοιο να προβλέπεται από την Απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης (C.A.S.); Υπάρχουν δημοσιεύματα επ’ αυτού που χρήζουν διάψευσης από τους αρμοδίους, αν και κάτι τέτοιο πολύ φοβόμαστε ότι δεν μπορεί να συμβεί διότι το πρωτότυπο κείμενο στα αγγλικά είναι αδιάψευστος μάρτυρας: «… the Parties are informed that the operative part … did not order the correction of the final standings of the 2nd Group of the Greek Division C». Τα σχόλια περιττεύουν.

Και πώς είναι δυνατόν μια τέτοια Απόφαση να εφαρμόζεται κατά το δοκούν, μόνο σε ό,τι αφορά τις θέσεις που σχετίζονται με τον υποβιβασμό, αφήνοντας εκτός τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που δίνουν δικαίωμα προβιβασμού; Και τελικά πώς γίνεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας να δίνει 3 βαθμούς στον νικητή και 3 στον ηττημένο; Γιατί σε τελική ανάλυση αυτό γίνεται…

Η δικαιοσύνη, όταν λέμε ότι είναι τυφλή, προφανώς δεν εννοούμε ότι έχει το δικαίωμα να «αλληθωρίζει», και σε άλλες περιπτώσεις μια Απόφαση να εφαρμόζεται, ενώ σε άλλες όχι. Ζητάμε αποκατάσταση της αδικίας, διότι στο τέλος της ημέρας μία ομάδα κέρδισε έναν αγώνα χρησιμοποιώντας έναν τιμωρημένο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο κακώς δεν είχε ενημερωθεί από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα. Αυτό ας μην το ξεχνάμε… Δεν γίνεται λοιπόν τα λάθη και οι αβλεψίες μιας επιτροπής να ορίζουν για ιστορικά σωματεία την άνοδο και τη μη άνοδο, την παραμονή στην κατηγορία και τον υποβιβασμό.

Παραμονή στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και των δύο εμπλεκομένων σωματείων και άνοδος και των δύο άλλων στη Superleague2 είναι η μόνη λύση. Δεν είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

Από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb