Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ με την... ματιά της "Κ"

Η 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ με την... ματιά της "Κ"

Με τα ματς της 16ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τρεις νίκες, έναντι δύο των γηπεδούχων.

Η τριάδα της κορυφής διασπάστηκε μετά από αρκετό καιρό, μιας και η Νάουσα γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ από τον κακό της δαίμονα φέτος (την κέρδισε και στον α΄ γύρο) ομάδα της Μελίκης με σκορ 3-2, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο η φιλοξενούμενη, που είχε κορυφαίο σε απόδοση παίκτη τον τερματοφύλακά της Πάνου, προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο, οι Ναουσαίοι ισοφάρισαν 2-2 στην επανάληψη και ενώ πίεζαν για το νικητήριο γκολ, αυτοί που το πέτυχαν τελικά ήταν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις με τον Παρσόπουλο.

Αντίθετα, εύκολη νίκη πέτυχε ο Τριπόταμος, που πέρασε με το εντυπωσιακό 0 - 8 από την Κουλούρα (τέσσερα γκολ ο Σκαθαρούδης), όπως και η Αγκαθιά , η οποία κέρδισε στο γήπεδό της 5-0 τον Άχθο Αρούρη, που ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απέμειναν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα κριθούν πολλά για το ποια ομάδα θα καταλάβει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και αυτό γιατί παίζουν μεταξύ τους. Την προτελευταία ο Τριπόταμος υποδέχεται τη Νάουσα, με την Αγκαθιά να πηγαίνει να παίξει στην Κουλούρα, ενώ την τελευταία, μεταξύ τους παίζουν η Νάουσα με την Αγκαθιά, στην έδρα της πρώτης και ο Τριπόταμος πηγαίνει στο Ροδοχώρι.

Πέρα από τους τρεις πρώτους, που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα ολέι οφ, άλλες τρεις ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλος για να πλασαριστούν σε αυτά. Η Αγ. Μαρίνα (26 β.), που προχθές νίκησε με το φτωχό 1-0 τον Κοπανό στην έδρα της,  για να το πετύχει, θέλει ένα βαθμό τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, Προβάδισμα για την άλλη θέση έχει το Μακροχώρι (24 β.), το οποίο το Σάββατο πέρασε εύκολα 0-3 από το Ροδοχώρι, μιας και το χωρίζουν τρεις βαθμοί από τη Μελίκη (21 β.), η οποία «πληρώνει» την αφαίρεση των τριών βαθμών και τον ένα που έχασε, εξαιτίας της γκάφας που έκανε στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αγκαθιά (λάθος στις αλλαγές παικτών).

Τις δύο επόμενες αγωνιστικές οι τρεις παίζουν μεταξύ τους. Αυτό το Σάββατο η Αγ. Μαρίνα  στο Μακροχώρι, την στιγμή που η Μελίκη στο γήπεδό της θα παίξει με το αδύναμο Ροδοχώρι, ενώ την επόμενη και τελευταία αγωνιστική, η Μελίκη υποδέχεται το Μακροχώρι, με την Αγ. Μαρίνα να πηγαίνει στη Μέση όπου θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Άχθο Αρούρη.

22 γκολ σημειώθηκαν την 16η αγωνιστική, όσα και την προηγούμενη, τα περισσότερα (8) στη συνάντηση Κουλούρα-Τριπόταμος, όλα από πλευράς Αστέρα, ο οποίος έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με 66 τέρματα, έναντι 55 της Αγκαθιάς και 54 της Νάουσας, με τη Νίκη όμως να διαθέτει την καλύτερη άμυνα, μιας και δέχθηκε μόλις 6 τέρματα, έναντι 9 της Νάουσας.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 1-0

Σκόρερ: 71’ Σαμιώτης

Διαιτητής: Καραντώνης

ΝΑΟΥΣΑ – ΜΕΛΙΚΗ 2-3

Σκόρερ: 14’ & 45’ Αργυρόπουλος 0-2, 55’ Ντέλλας (πεν) 1-2, 76’ Κερμανίδης 2-2, 94’ Παρσόπουλος 2-3

Διαιτητής: Κωστούλης

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-3

Σκόρερ: 28′ Τσακαλίδης Γ., 53′&75′ Λιλιόπουλος

Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 0-8

Σκόρερ: 7′ & 27′ & 70′ &81′ Σκαθαρούδης, 12′&52′ Μπικιάρης, 74′ Μπουλάρι, 80′ Σοφιανίδης

Διαιτητής: Μελτζανίδης

ΑΓΚΑΘΙΑ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 5-0

Σκόρερ: 43′ & 45′ &77′ Κίτσας, 54′ Αλμύρας, 58′ Βαρότσης (πεν)

Διαιτητής: Γιαγκιτζόγλου

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS