Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η 12η στροφή της Α' ΕΠΣΗ με την... ματιά της "Κ"

Η 12η στροφή της Α' ΕΠΣΗ με την... ματιά της "Κ"

Μοιρασμένες οι νίκες ανάμεσα σε γηπεδούχους και φιλοξενούμενους και ένα ματς ισόπαλο, ήταν ο απολογισμός των παιχνιδιών της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΗ, με όλους τους αγώνες να γίνονται σε πολύ βαρύς αγωνιστικούς χώρους, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπεφτε στην Ημαθία από την Παρασκευή.

Την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα απολαμβάνει πλέον ο Τριπόταμος, μετά την εντός έδρας νίκη του με 2-1 επί της Αγίας Μαρίνας, σε ένα ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο και συγχρόνως την απώλεια βαθμών της Αγκαθιάς στο φινάλε του γειτονικού ντέρμπι με τη Μελίκη 1-1.

Τους Αγκαθιώτες έπιασε στην δεύτερη θέση η Νάουσα, που επικράτησε εύκολα με 5-0 εκτός έδρας της φιλότιμης Κουλούρας και παράλληλα διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

Από εκεί και πέρα, το Μακροχώρι ήταν καλύτερο και δίκαια επιβλήθηκε 2-1 του Κοπανού, με τον οποίο, συν τη Μελίκη, θα δώσει μάχη για την Πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Τέλος με δυο γρήγορα γκολ στην αρχή του ματς, το Ροδοχώρι κέρδισε εκτός έδρας τον ΆχθοΑρούρη 0-2 και με τη νίκη του αυτή πέρασε βαθμολογικά την Κουλούρα και την άφησε στην προτελευταία θέση.

* Το Σάββατο 18/12 για την 13η αγωνιστική, δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής που θα γίνει στην Αγκαθιά, ανάμεσα στον πρωτοπόρο Τριπόταμο και την δεύτερη Νίκη, ενώ δύσκολη έξοδο θα κάνει η Νάουσα, την οποία θα υποδεχθεί η Αγ. Μαρίνα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΝΑΟΥΣΑ 0-5

Σκόρερ: 22’ & 51’ Γιαμαλίδης, 29’ Τριανταφυλλίδης, 31’ Αργυρίου, 55’ Ντέλλας

Διαιτητής: Κωστούλης

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2-1

Σκόρερ: 16’ & 58’ Προβατίδης 2-0, 92’ Σερασκιέρης 2-1

Διαιτητής: Μαλούτας

ΜΕΛΙΚΗ – ΑΓΚΑΘΙΑ 1-1

Σκόρερ: 10’ Κίτσας, 90’ Ηλιάδης 1-1

Διαιτητής: Τζίκας

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 0-2

Σκόρερ: 9′ Πέτγαζλης, 12′ Καψάλης

Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΚΟΠΑΝΟΣ 2-1

Σκόρερ: 18’ Αναδός (αυτ.) 1-0, 28’ Χασιώτης 2-0, 81′ Γκιούλα 2-1.

Διαιτητής: Μελτζανίδης

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS