Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάνε για δεύτερο παιχνίδι ΠΑΟΚ και Ροδοχώρι μετά τη νίκη του ΓΑΣ

Πάνε για δεύτερο παιχνίδι ΠΑΟΚ και Ροδοχώρι μετά τη νίκη του ΓΑΣ

Τις διαφορές τους θα λύσουν σε δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή (12/5) σε ουδέτερο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ και το Ροδοχώρι, μετά τη νίκη του ΓΑΣ με σκορ 2-1 μέσα στην έδρα των ασπρόμαυρων.

Στο 40' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με ένα δυνατό σουτ του Νίκου έξω από τη μεγάλη περιοχή του Θεοδώρου, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 44' με σουτ από το ύψος του πέναλτι  του Αργυρόπουλου, ύστερα από σέντρα του Πετραϊ.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε τρια λεπτά πριν το τέλος ο Δ. Παπαδόπουλος με με κεφαλιά.

ΠΑΟΚ: Θεοδώρου, Λαδάς, Καρατάσιος, Μπουκλάς Αν., Ζωγράφος  (69΄Βουλγαρόπουλος), Κίτσας Ν. (76΄Μπουκλάς Γ.), Χαρισούδης, Πετράϊ (64΄Κούκλας Χρυσ.), Αργυρόπουλος (54΄Πέτκος), Κίτσας Γ., Κόυκλας Αρ.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος Ν., Κοτζαχρήστος, Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Λίπε (  55΄Παπαδόπουλος Δ.), Πατατούκας (58΄Βούλγαρης), Νίκου (64΄Μουρουζίδης), Ουέλινγκτον (90΄Σακελάρης), Μπρέγκου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS