Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στον Λαναρή να εργάζεται επειδή κάποιος εισαγγελέας τον κατηγορεί»

«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στον Λαναρή να εργάζεται επειδή κάποιος εισαγγελέας τον κατηγορεί»

Την άποψη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να παραμείνει πρόεδρος του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος είπε ότι όποιος προσφύγει στο συμβούλιο των πλημμελειοδικών θα δικαιωθεί.

«Είναι λάθος επιλογή ο όρος, όποιος προσφύγει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών θα δικαιωθεί. Είναι αντισυνταγματικός ο όρος! Δεν μπορείς να απαγορεύσεις, για παράδειγμα, στον Λαναρή να εργάζεται επειδή κάποιος εισαγγελέας τον κατηγορεί» είπε ο Κούγιας, που αναφέρθηκε και στον τρόπο, που μπορεί να μείνει στη θέση του ο Μαρινάκης.

«Ο πρόεδρος μπορεί να είναι εκτελεστικός ή όχι. Αν δεν υπογράφει συμβάσεις, αν δεν υπάρχουν στοιχεία ότι συμμετέχει σε αποφάσεις, δεν έχει πρόβλημα. Πρόεδρος της ΑΕΚ είναι ο Ασλανίδης, ένας γιατρός. Τον έχει ακούσει ποτέ κανείς πουθενά; Στον Ολυμπιακό υπάρχει διευθύνων σύμβουλος που είναι ο Βρέντζος, ο οποίος υπογράφει. Ο Μαρινάκης δεν υπογράφει πουθενά!» συμπλήρωσε ο Κούγιας, που εξήγησε φυσικά ότι «σε όσους έχει επιβληθεί αυτός ο όρος, αν τον παραβούν και υπάρχουν στοιχεία ότι ασχολούνται, μπορεί ένας εισαγγελέας να αποφασίσει να προφυλακιστούν».

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS