Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Δίαθλο με Roller ski Τσιάρκα και Τσιάτσιου

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Δίαθλο με Roller ski Τσιάρκα και Τσιάτσιου

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την Εθνική ομάδα στο Δίαθλο με Roller ski, στην Ρουμανία και στην  Βουλγαρία οι  αθλήτριες του συλλόγου ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ Τσιάρκα Μάρα, Βάικου Κατερίνα και Τσιάτσιου Λυδία.

Στους αγώνες που συμμετείχαν στο Troyan της Βουλγαρίας, η Τσιάρκα Μάρα κατέκτησε την 3η θέση στα 6 χλμ και η παρουσία της επίσης στα 10 χλμ ήταν πολύ καλή κατακτώντας την 4η θέση.

Στην συνέχεια οι αθλήτριες μετέβησαν στο Ch. Gratistei της Ρουμανίας όπου και εκεί η παρουσία και των τριών αθλητριών ήταν εξαιρετική με την Τσιάρκα Μάρα να διακρίνεται και εκεί. Πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο άλλες αθλήτριες Βάικου Κατερίνα και Τσιάτσιου Λυδία στην πρώτη τους συμμετοχή στην προετοιμασία της Ομοσπονδίας ,αποκόμισαν πολλές εμπειρίες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb