Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διεθνές τουρνουά χάντμπολ "Στέφανος Οικονομόπουλος" στη Βέροια

Διεθνές τουρνουά χάντμπολ "Στέφανος Οικονομόπουλος" στη Βέροια

Οι βετεράνοι handball Βέροιας σε συνεργασία με το ΚΑΠΠΑ Βέροιας διοργανώνουν διεθνές τουρνουά ανδρών –γυναικών από 18-20 Ιουνίου 2015 στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο με την επωνυμία "ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ".

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν αθλητές στην κατηγορία των ανδρών ηλικίας 35+ και στην κατηγορία των γυναικών 33+. Είναι μία καλή ευκαιρία να παίξουμε, να θυμηθούμε τα παλιά και να διασκεδάσουμε.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 07-06-2015. Περισσοτερες πληροφορίες στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα: 6945853566 ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ—6978333640 ΔΟΜΠΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS