Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνεχίζει ο Τραπεζανλίδης - Επιστρέφουν Σανίκης, Δεληγιάννης!

Συνεχίζει ο Τραπεζανλίδης - Επιστρέφουν Σανίκης, Δεληγιάννης!

Συνέντευξη Τύπου έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (09/07) στα γραφεία του συλλόγου ο πρόεδρος του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργος Τραπεζανλίδης.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έκανε γνωστό ότι θα συνεχίσει στο τιμόνι του συλλόγου και τη νέα χρονιά, ενώ απήυθυνε κάλεσμα σε όσους αγαπούν τον ΦΙΛΙΠΠΟ να συμμετέχουν ενεργά στην δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Παράλληλα τόνισε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους παλιούς παίκτες της ομάδας χάντμπολ, όπως οι Γρηγόρης Σανίκης και Κώστας Δεληγιάννης, για να επιστρέψουν στους «ερυθρόλευκους» τη νέα χρονιά!

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο κος Τραπεζανλίδης έκανε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορεία του στον σύλλογο, λέγοντας τα εξής:

«Υπηρετώ τον ΦΙΛΙΠΠΟ με υπευθυνότητα τα τελευταία επτά χρόνια και έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα και χρόνο, έχοντας στόχο πάντα να δημιουργήσω κάτι καλό με προοπτική.

Στην πρώτη μου χρόνια στην προεδρία του συλλόγου, το τμήμα μπάσκετ είχε μια επιτυχημένη χρονιά και τερμάτισε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Ήταν μια δύσκολη χρόνια στην οποία θα μπορούσαμε να κάνουμε και καλύτερες επιλογές.

Στο χάντμπολ, το καλοκαίρι όταν μιλήσαμε με τα μέλη της διοίκησης, μου ζητήθηκε να στηρίξω οικονομικά το τμήμα και το έπραξα. Ανέλαβα τις ευθύνες μου σαν πρόεδρος όταν αποχώρησε ο Νίκος Νούλας. Πήραμε μια πολύ σημαντική απόφαση στα τέλη Νοεμβρίου, αλλάζοντας προπονητή, με γνώμονα το καλό του τμήματος.

Χωρίς να υποβαθμίζω την προσπάθεια του πρώην προπονητή, στον αθλητισμό μια αλλαγή μπορεί να σώσει μια κατάσταση. Η ομάδα ήταν στην τελευταία θέση και το μέλλον ήταν δυσοίωνο. Πήραμε έναν πολύ καλό ξένο παίκτη, έγινε και σωστή δουλειά από τους προπονητές και στο τέλος καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα.

Στο βόλεϊ είχαμε καλή συνεργασία με τους κ.κ. Σισμανίδη και Εμμανουηλίδη, ενώ στον στίβο βοήθησα οικονομικά και ήμουν δίπλα τους.

Επίσης, είμαι χαρούμενος με τις επιτυχίες των τμημάτων της ρυθμικής και ακροβατικής γυμναστικής, που σταθήκαμε δίπλα τους.

Με λίγα λόγια το αποτέλεσμα της χρόνια είναι θετικό. Δουλέψαμε πολύ, ξοδέψαμε χρήματα και κρατήσαμε ψηλά την σημαία του συλλόγου».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα του συλλόγου, σημείωσε: «Θα πρέπει ωστόσο να δούμε και το μέλλον. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι μεγάλος σύλλογος με τεράστια ευθύνη και στόχος είναι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Πέραν του κόσμου που μας στήριξε, η πόλη δεν μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε πράξη την φιλοδοξία μας. Όλα ξεκινάνε από μηδενική βάση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε πίσω. Θα προχωρήσουμε με δυναμική και θα στελεχώσουμε τη διοίκηση με ανθρώπους ικανούς να βοηθήσουν.

Καλώ ανοιχτά τον κόσμο του χάντμπολ να συσπειρωθεί για να γίνει κάτι καλό τη νέα χρόνια.

Καλώ και τον κόσμο του μπάσκετ να είναι δίπλα μας και να συμμετέχει στην προσπάθεια. Θα εξασφαλίσω κάποια έσοδα στα μεγάλα τμήματα όπως το μπάσκετ και το χάντμπολ και θα είμαι δίπλα τους.

Στόχους δεν μπορούμε να βάλουμε αυτή την στιγμή, αυτό θα γίνει στην πορεία. Πρέπει να έρθουν κάποιοι άνθρωποι δίπλα μας για να στηρίξουν τα τμήματα.

Ο σύλλογος θα κινηθεί σύμφωνα με τις δυνατότητες του και όχι στον αέρα.

Τα δεδομένα στο μπάσκετ θα είναι φέτος πιο χαμηλά. Θα πάμε συντηρητικά και τον στόχο θα τον βάλουμε όταν ολοκληρώσουμε την ομάδα.

Στο χάντμπολ είμαστε σε επαφή με τους προπονητές που τελείωσαν την σεζόν και αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσουμε μαζί. Έχω κάνει επαφές με παλιούς παίκτες της ομάδας, όπως ο Σανίκης και ο Δεληγιάννης, για να έρθουν πίσω και το βλέπουν θετικά!»

Για τις παραιτήσεις των μελών της επιτροπής χάντμπολ, είπε: «Τον Ιούνιο είχαμε κάποιες παραιτήσεις ανθρώπων του χάντμπολ. Τα χρήματα που υποσχέθηκα να δώσω στο χάντμπολ έγινε πράξη. Κάποια από αυτά ξοδεύτηκαν στις αλλαγές που έγιναν. Μήπως ήταν προτιμότερο να έπεφτε η ομάδα στην Α2; Θεωρώ ότι λειτούργησα σωστά και ένα μέρος τις επιτυχίας ανήκει και σε εμένα που πήρα αυτές τις αποφάσεις. Έτσι θα λειτουργήσω και τη νέα σεζόν».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για να εμπλακεί στον σύλλογο από τον πρώην βουλευτή Τάσο Σιδηρόπουλο, τόνισε: «Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι κοντά μας τα τελευταία χρόνια. Καλώ αυτόν και τους συνεργάτες του να έρθουν δίπλα μου και να προχωρήσουμε αυτή την προσπάθεια. Εγώ διανύω τον δεύτερο χρόνο της θητείας μου και θα την ολοκληρώσω. Έχω διασφαλιστεί για τη νέα χρονιά και γι’ αυτό βγαίνω και λέω ότι συνεχίζω. Οι λιγοστές οφειλές που έχουμε από πέρσι, θα τακτοποιηθούν πριν ξεκινήσει η νέα χρόνια».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS