Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Νάτοι, νάτοι, οι Πρωταθλητές» (video)
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 438 φορές

«Νάτοι, νάτοι, οι Πρωταθλητές» (video)

Ο κόσμος της "Βασίλισσας" ήταν και πάλι εκεί. Μπορεί να πικράθηκαν από το 1-2 του πρώτου αγώνα, ωστόσο 150 περίπου Βεροιώτες φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Λαμίας για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδας, πιστεύοντας στη μεγάλη ανατροπή.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο τέλος του αγώνα, όπου πολλοί φίλοι της "Βασίλισσας" δακρυσμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς χάθηκε η άνοδος, ενώ όλοι μαζί φώναξαν ρυθμικά το σύνθημα «Νάτοι, νάτοι, οι Πρωταθλητές» όταν οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους, θέλοντας να τους ευχαριστήσουν για την μεγάλη συμπαράσταση!

Όπως τόνισε και ο Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του, ο κόσμος αυτός που επέστρεψε στο γήπεδο μετά από πολλά χρόνια, αποτελεί παρακαταθήκη για την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb