Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1519 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις

Η επιστροφή στην πόλη της Βέροιας του Παύλου Δερμιτζάκη από τις ολιγοήμερες διακοπές του, σηματοδοτεί τις μεταγραφικές εξελίξεις στην «Βασίλισσα του βορρά».

Η ενίσχυσή της θεωρείται δεδομένη, ενώ οι στόχοι σε συγκεκριμένες θέσεις και στις τρεις γραμμές έχουν εντοπιστεί και οι περισσότεροι παίκτες έχουν βολιδοσκοπηθεί.

Αυτή την στιγμή η ΒΕΡΟΙΑ είναι καλυμμένη πλήρως μόνο στα άκρα της άμυνάς της, με τους Μπουκουβάλα, Μουχάλη δεξιά και Πεταυράκη, Παπαχρήστο αριστερά. Από την στιγμή που ο Βελλίδης είναι εγγύηση για την θέση του βασικού τερματοφύλακα, πλέον είναι ανοικτή στην απόκτηση ενός νεαρού και ταλαντούχου πορτιέρο, που θα έχει έναν υγιή ανταγωνισμό με τον Τσιμόπουλο, ο οποίος λογίζονταν στο πρωτάθλημα που τελείωσε ως δεύτερος τερματοφύλακας. Όσο για τον ταλαντούχο Βάντση, η σκέψη είναι να δοθεί δανεικός. Κλείνοντας με την αμυντική γραμμή, οι Μαραγκός, Σκόνδρας και όποτε χρειάστηκε ο Πεταυράκης, ήταν αυτοί που σήκωσαν το κύριο βάρος στα στόπερ. Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για το κέντρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται και δύο, αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.

Στον χώρο του κέντρου και μετά την απόφαση του αρχηγού Αλέξανδρου Βεργώνη να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, η ομάδα έμεινε με δύο αμυντικά χαφ, τους Μπλέτσα και Οικονόμου. Επομένως θα χρειαστεί να αποκτήσει άλλους δύο παίκτες στην συγκεκριμένη θέση, από την στιγμή που το 4-2-3-1 είναι το αγαπημένο σύστημα του Π. Δερμιτζάκη.

Μία άλλη θέση στο κέντρο που χρειάζεται ενίσχυση και στην οποία «πονάει» η «Βασίλισσα», είναι αυτή του επιτελικού μέσου. Εκτός του Καραγιάννη που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η παραμονή του, η ομάδα θα χρειαστεί σίγουρα έναν "μπαρουτοκαπνισμένο" ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη θέση, που να μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, αυτή μπορούμε να πούμε ότι αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση των Σιμόνι, Αποστολόπουλου και θα χρειαστεί μεγαλύτερη ενίσχυση. Οι παρουσίες των Πασά, Λουκίνα και Πόζογλου, που πέτυχαν το 90% των τερμάτων της "Βασίλισσας" αλλά και του Μούργου αν παραμείνει, δεν είναι αρκετές για μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της SL2, γι' αυτό μιλάμε για ενίσχυση αυτής της γραμμής με άλλους δύο επιθετικούς κλάσης.

ΔΥΟ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ

Το ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό της «Βασίλισσας» δεν έχει ακόμη τελειώσει, αφού έχουν μείνει σε εκκρεμότητα οι περιπτώσεις δύο ακόμη παικτών της, για να κλείσουν οι άνθρωποί της ομάδας το περσινό ρόστερ.

Πρόκειται όπως προαναφέραμε για τους Αλέξανδρο Καραγιάννη και Σάββα Μούργο, οι οποίοι αυτές τις μέρες θα έχουν συνάντηση με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ώστε ο πρώτος να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο δεύτερος να το αναπροσαρμόσει, μιας και αυτό λήγει τον Ιούνιο του ΄22.

Έτσι ανακεφαλαιώνοντας, οι παίκτες που αποτελούν παρελθόν από την "Βασίλισσα του βορρά" μέχρι στιγμής είναι συνολικά έξι και πρόκειται για τους Βεργώνη, Αποστολόπουλο, Βοσνιάδη, Στάμου, Ντι Τζιοβάνι, Σιμόνι.

Ας δούμε πως διαμορφώνεται το ρόστερ της «Βασίλισσας» μέχρι στιγμής:

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΙΣΧΥ (31/7/22)

Bελλίδης

Σκόνδρας

Mπουκουβάλας

Mπλέτσας

Oικονόμου

Λουκίνας

Μούργος

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ

Πεταυράκης

Μαραγκός

Παπαχρήστος

Πόζογλου

Πασάς

Τσιμόπουλος

Μουχάλης

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Καραγιάννης

ME THN IOTHTA TOY EPAΣITEXNH

Bάντσης

Tασιόπουλος

Περτσιούνης

Bασίλτση

Ιωάννου

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Βεργώνης

Αποστολόπουλος

Βοσνιάδης

Στάμου

Ντι Τζιοβάνι

Σιμόνι

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS