Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το παλεύουν εξ' αποστάσεως και... σκόρπιοι στη "Βασίλισσα"!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 785 φορές

Το παλεύουν εξ' αποστάσεως και... σκόρπιοι στη "Βασίλισσα"!

Η απαγόρευση των ομαδικών προπονήσεων συνεχίζεται στην χώρα μας, με εξαίρεση την SL1 που αγωνίζεται κανονικά, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες στην κανονικότητα.

Όσον αφορά την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι παίκτες της ακολουθούν το πρόγραμμα που έχουν λάβει από την τεχνική ηγεσία, με ορισμένους από αυτούς (10 στον αριθμό) να παραμένουν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και τους υπόλοιπους να βρίσκονται ήδη στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Οι Βεροιώτες, όλο αυτό το διάστημα του lockdown, όπως είπε και ο προπονητής τους Παύλος Δερμιτζάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΚΕΡΚΙΔΑ", σεβόμενοι την απόφαση που πήραν τα αρμόδια όργανα με τους περιορισμούς και με απώτερο σκοπό την δική τους υγεία, των συνανθρώπων τους, αλλά και την προστασία της ομάδας, δημιούργησαν ένα πρωτόκολλο προπόνησης, με σκοπό τις λιγότερες απώλειες με την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, όποτε αυτά και αν οριστούν!

Η ομάδα ακολουθεί και θα συνεχίσει να ακολουθεί, μέχρι νεωτέρας, ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα έξι προπονήσεων, από τις οποίες οι τέσσερις είναι αερόβιας μορφής και με την δυνατότητα της τεχνολογίας, οι υπεύθυνοι προσπαθούν, όχι τόσο να ελέγχουν, αλλά να προστατεύουν τους παίκτες. Οι υπόλοιπες δύο προπονητικές μονάδες γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου όλοι μπαίνουν σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα και εκτελούν από το σπίτι τους, με στόχο την δύναμη, ενώ παράλληλα είναι σε επαφή και συζητούν μεταξύ τους προβλήματα και ανησυχίες που υπάρχουν.

Το καλό στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, όπως το τόνισε και ο Παύλος Δερμιτζάκης, είναι ότι υπάρχει ένα οργανωμένο και μεγάλο σε αριθμό τιμ και έτσι μπορεί να παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές, ώστε όταν θα λήξει το lockdown, να έχει η ομάδα όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Όλοι λοιπόν στη «Βασίλισσα» γυμνάζονται ατομικά σε καθημερινή βάση, με στόχο να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, όσο βέβαια εφικτό είναι αυτό μιας και η εκγύμναση δεν γίνεται στο χόρτο του γηπέδου και φυσικά χωρίς την επίβλεψη των αρμοδίων (προπονητές, γυμναστές).  

Όλοι πάντως στην Βεροιώτικη οικογένεια, όπως φυσικά και στις άλλες ομάδες, ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις και περιμένουν πότε θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις και κυρίως πότε επιτέλους θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της FL!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS