Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ ο Γκονσάλβες
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 838 φορές

Παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ ο Γκονσάλβες

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 33ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Ίσμαελ Γκονσάλβες, για το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Πανιώνιο.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και την έκανε ο παλιός παίκτης της «Βασίλισσας» και νυν στέλεχος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, Κινγκ Φερέιρα.

Ο πορτογάλος επιθετικός φανερά χαρούμενος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ ευχαριστημένος για το γκολ που πέτυχε και για την συμβολή που είχε στην σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πού το αφιερώνει: «Πρώτα από όλα στο παιδί μου και μετά στην ομάδα. Αν δεν ήταν η ομάδα, δεν θα μπορούσα μόνος να πετύχω το γκολ αυτό».

Για το αν περίμενε ερχόμενος στην Ελλάδα, να κερδίσει ένα τέτοιο βραβείο: «Δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς σε αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, θέλει και τύχη».

Για την προσπάθεια που κάνει η ΒΕΡΟΙΑ να παραμείνει στην Super League: «Νομίζω πως μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η ομάδα δουλεύει σκληρά κάθε μέρα, όλη την εβδομάδα. Την Κυριακή θα μπούμε δυνατά με σκοπό να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην Super League».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Η ψυχολογία είναι σημαντικό κομμάτι για ένα τέτοιο παιχνίδι και βοηθάει πολύ. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και στην επίθεση, αλλά και σε κάθε φάση του αγώνα».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS