Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δημήτρης Πρίντζιος: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος..."

Δημήτρης Πρίντζιος: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος..."

Σε δηλώσεις του στο kerkidasport.gr μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής με τον Μακεδονικό (0-2), ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, ενώ εξέφρασε και τα παράπονά του για την διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την παλικαρίσια εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Μακεδονικού και όχι μόνο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για εμάς αφού στο 10' δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι σε τράβηγμα επάνω στον Λίτσι, ενώ στο 15ο λεπτό, μετά από ένα τραγικό λάθος της άμυνας, δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να προηγηθεί.

Λίγο αργότερα μια αδικαιολόγητη ενέργεια του Πέικου άφησε την ομάδα μου με δέκα παίκτες. Ήταν μια φάση όπου ο διαιτητής, ενώ έπρεπε να αποβάλει και τον αντίπαλο παίκτη, αυτός προς έκπληξη όλων όσων ήταν στο γήπεδο του χαρίστηκε με κίτρινη κάρτα!

Στη συνέχεια του παιχνιδιού μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα μου. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το φάουλ του Κιρκιλιανιδη και την απόκρουση του αγώνα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 44’.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να είμαστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού αν και με παίκτη λιγότερο και να χάνουμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ έχει βγει όλη η ομάδα μπροστά για την ισοφάριση, από μια αντεπίθεση του Μακεδονικού δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ.

Θέλω και πάλι να δώσω πολλά μπράβο στους παίκτες μου γιατί ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού αν και με παίκτη λιγότερο τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Μακεδονικός που δεν έκανε ούτε μια φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS