Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διαγωνισμός από την Forthnet για το ΒΕΡΟΙΑ - Ολυμπιακός

Διαγωνισμός από την Forthnet για το ΒΕΡΟΙΑ - Ολυμπιακός

Με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ - Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στη Βέροια, το Σάββατο 08/02, θα διεξαχθεί διαγωνισμός στα καταστήματα Forthnet Βέροιας & Νάουσας.

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι από Σάββατο 01-02-2014 έως Πέμπτη 06-02-2014 το βράδυ, με τις κληρώσεις των νικητών, που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συμπληρώνουν στα καταστήματα, τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail (προαιρετικά), πως έμαθαν για τον διαγωνισμό (προαιρετικά)).

Οι νικητές θα είναι δυο (2) από το κατάστημα της Βέροιας, δυο (2) από το κατάστημα της Νάουσας κι οι τέσσερεις αναπληρωματικοί τους.

Οι νικητές θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της συνάντησης. Μπείτε όλοι στην κλήρωση των καταστημάτων Forthnet Βέροιας & Νάουσας, για να συναντήσετε από κοντά την αποστολή του Ολυμπιακού που θα βρίσκεται στην Βέροια, για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, κερδίζοντας αυτόγραφα των αγαπημένων σας ποδοσφαιριστών και άλλα δώρα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb