Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σοκ με τον Ημαθιώτη Κώστα Κωτσόπουλο στον Ατρόμητο!

Σοκ με τον Ημαθιώτη Κώστα Κωτσόπουλο στον Ατρόμητο!

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Κώστας Κωτσόπουλος στο φιλικό του Ατρομήτου με την Κ19.

Ο Ημαθιώτης επιθετικός, που είχε αποκτηθεί από τη Νάουσα πριν μια τριετία και είχε ενεργό ρόλο στους Περιστεριώτες, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, όπως επιβεβαίωσαν οι εξετάσεις και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους “κυανόλευκους”:

“Ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Κώστα Κωτσόπουλου

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Κώστα Κωτσόπουλο, καθώς έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τους γιατρούς, Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο 24χρονος επιθετικός που είχε εξαιρετική απόδοση στο σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Κ19, σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ, θα υποβληθεί την προσεχή Δευτέρα (15/11) σε επέμβαση και κατόπιν θα αρχίσει η διαδικασία της αποκατάστασής του.

Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εύχεται στον Κώστα περαστικά και ταχεία ανάρρωση, ενώ είναι αυτονόητο ότι θα σταθεί δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία”.

soccerpractor.blogspot.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS