Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προπονήσεις εντός Δεκεμβρίου, θετικοί οι Λοιμωξιολόγοι

Προπονήσεις εντός Δεκεμβρίου, θετικοί οι Λοιμωξιολόγοι

Φως στο τούνελ φαίνεται πως υπάρχει σε ότι έχει να κάνει με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super league 2, καθώς σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον «Real Fm 97,8» στο δελτίο ειδήσεων στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, οι λοιμωξιολόγοι φέρονται πως έχουν εισηγηθεί θετικά στο να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία εντός Δεκέμβρη.

Ειδικότερα τονίστηκε:

«Οι λοιμωξιολόγοι φέρεται ότι έχουν δώσει το «οκ», δηλαδή εισηγούνται θετικά, για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, μέσα στον Δεκέμβριο, στην Super League 2 σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα, στην πρώτη τους κατηγορία.

Μάλιστα υπήρξε ανάλογη εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, προς την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, που όπως όλα δείχνουν έχει γίνει δεκτή.

Οπότε πλέον είναι θέμα κυβερνητικής απόφασης και ειδικότερα να δοθεί το «πράσινο φως» από το Μαξίμου, το αν θα ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις!».

mikriliga

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS