Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γκολ και θέαμα από τους Ερασιτέχνες Παλαιμάχους!

Γκολ και θέαμα από τους Ερασιτέχνες Παλαιμάχους!

Δίκαιη η νίκη των «Κόκκινων» με 3-2 στον Σαββατιάτικο αγώνα, οι οποίοι αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι ποδοσφαιριστές των «Κίτρινων» μάλλον είχαν το μυαλό τους στην κοπή της πίτας το βράδυ της ίδιας μέρας σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Βασιλείου από δεξιά εκτελεί κόρνερ, άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα Ορδουλίδη, την οποία εκμεταλλεύεται ο Χαιριστανίδης και κάνει το 1-0.

Οι ίδιοι «δράστες» δημιουργούν την επόμενη ευκαιρία των «Κόκκινων». Ο Βασιλείου με ωραία μπαλιά βγάζει τετ α τετ τον Χαιριστανίδη που πλασάρει άουτ.

Ο Τσιουμέλας κερδίζει φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, το εκτελεί ο ίδιος δίνοντας πολλά φάλτσα στην μπάλα με αποτέλεσμα ο Ντίνας να μην μπορεί να την μπλοκάρει και την ασταθή απόκρουση εκμεταλλεύεται ο Σπανός που με προβολή κάνει το 1-1.

Μετά από κόρνερ του Βασιλείου και κεφαλιά του Ζαχόπουλου, ο Τοπούζης αποκρούει την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Εκτέλεση κόρνερ του Ιωαννίδη στο δεύτερο δοκάρι, ο Ανάστου Ν. πασάρει στον Τσιρέλα ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύεται να κάνει το 2-1

Επέλαση του Χαιριστανίδη και παράλληλη μπαλιά στον Βασιλείου, η προβολή του τελευταίου όμως απομακρύνεται από τον Ορδουλίδη.

Σέντρα του Σταματιάδη από δεξιά απομακρύνει ο τερματοφύλακας με γροθιές, η μπάλα θα καταλήξει στον Λέτσιο ο οποίος με κεφαλιά πάσα θα βρει τον Τσιουμέλα που με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Ο Ιωαννίδης θα σεντράρει μεσα στην μικρή περιοχή ο τερματοφύλακας Ορδουλίδης δεν μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα και ο Ανάστου Ν. την σπρώχνει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Πάσα του Σταματιάδη στον Τσιουμέλα, ο σκόρερ όμως των δύο τερμάτων για τους «Κίτρινους» δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα καταλήγει άουτ.

Συνεργασία του Βασιλείου με τον Χαιριστανίδη που φεύγει τετ α τετ αλλά πλασάρει άστοχα.

MVP του αγώνα ο Χαιριστανίδης των Κόκκινων, ο οποίος ξεκλείδωσε την άμυνα των Κίτρινων.

Άριστος ο διαιτητής Ιωσηφίδης Χρήστος.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Ντίνας, Μωυσιάδης, Τσιρέλας, Παυλίδης, Θεοδοσιάδης, Ζαχόπουλος, Ιωαννίδης, Ορφανίδης, Μπατσής (Ανάστου), Νικολαίδης, Χαιριστανίδης, Βασιλείου.

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ορδουλίδης, Λέτσιος, Γκανάς (Ανάστου), Τσολακίδης, Βειος (Τοπούζης), Μιχαηλίδης, Δεμερτζίδης, Σπανός (Κυρατζόπουλος), Παπαδόπουλος, Ξενόπουλος (Βαμβακίδης), Τσιουμέλας, Σταματιάδης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS