Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τα νέα της Α.Ε.Π. – Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας

Τα νέα της Α.Ε.Π. – Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας

Ρεπό είχαν τα δύο ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον κο Γιάννου να προγραμματίσει 2 φιλικά παιχνίδια, την Παρασκευή 29/11/13 στη Ραχιά με τον Εθνικό Ράχης και τη Δευτέρα 2/12/13 στο Φίλιππο Μέσης διατηρώντας όσο καλύτερα γίνεται τους νεαρούς παίκτες.

Χρήσιμα συμπεράσματα λοιπόν για τους προπονητές της ΑΕΠ- Ακαδημίας Βέροιας για την έναρξη του β’ γύρου που είναι την Κυριακή ώστε να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να συγκεντρώσουν περισσότερους βαθμούς. Στα θετικά είναι η επιστροφή των τραυματιών Σιούτη, Κιατικίδη και Σιδηρόπουλου Γ.

Προσεχή παιχνίδια:

1) Α.Σ. Ειρηνούπολης – ΑΕΠ.  Γήπεδο Αγγελοχωρίου. Ώρα έναρξης: 15.00’ μ.μ

2) Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας. ΔΑΚ Βέροιας. Ώρα έναρξης: 15.00’ μ.μ.

Με την Πατρίδα το παιδικό

Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-1

Εικόνα παιχνιδιού: Μέτριο το θέαμα που παρουσίασαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Πατρίδα με την τοπική ομάδα. Αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας δεν ξεπέρασαν τους παίκτες της Πατρίδας.

Σύνθεση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας: ΠαρασκευαΙδης,(40’ Χατζηπαναγιωτίδης), Μαρκόπουλος, (55’ Παπαδόπουλος Απ.),Μπούγκαρτσιτς, (30’ Μούτσα), Απαζίδης, (35’ Κωστογλίδης),   Σοφιανίδης, (60’ Καραλής), Μπεκιαρίδης, Μπρανιώτης,(65’ Μπιλδίρης),  Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Χρ., Ταρατσίδης, ( 25’ Κούβαρος), Γκιουλέκας,

Το επόμενο Σάββατο 14/12/2013: το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο της Ραχιάς με την ομάδα του Μακεδόνα. Ώρα έναρξης: 11.00’ π.μ.

Με τη Σκύδρα τα τμήματα υποδομής

Έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν τα παιχνίδια που έγιναν στο αθλητικό κέντρο Ραχιάς το Σάββατο το πρωί. Οι νεαροί αθλητές έτρεξαν, προσπάθησαν , γέλασαν και έφυγαν ευχαριστημένοι με αρκετούς γονείς που συνηθίζουν να παρευρίσκονται στα παιχνίδια.

Το προσεχές Σάββατο 7/12, τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας θα αγωνιστούν στα γήπεδα Αργυρίου στη Νάουσα με την Ακαδημία Αργυρίου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις: 9.30’ π.μ.

Στα γραφεία του Συλλόγου: 9.30’ π.μ.

Στα γήπεδα Αργυρίου: 10.15’ π.μ.

Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.

Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13.45’ μ.μ.

Χρώμα στολής: Πράσινο (φόρμες φούτερ μαζί).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb