Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: «Οι διαμαρτυρίες δεν μειώνουν την δίκαιη νίκη μας στον τελικό»

Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: «Οι διαμαρτυρίες δεν μειώνουν την δίκαιη νίκη μας στον τελικό»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, όπου αναφέρεται στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας με αντίπαλο το ΝΠΣ Βέροια, τονίζοντας ότι οι διαμαρτυρίες σε καμία περίπτωση δεν μειώνουν την πέρα για πέρα δίκαιη νίκη της ομάδας.

Αναλυτικά:

Σε έναν πολύ δυνατό και συναρπαστικό τελικό η ομάδα μας νίκησε τον ΝΠΣ Βέροιας και κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας για την σεζόν 2022-2023.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο στα μεγαλύτερα διαστήματα της αναμέτρησης και ήταν χωρίς αμφιβολία αντάξιοι των προσδοκιών μας.

Μετά το πρωτάθλημα η ομάδα του ''Μέγα'' κατέκτησε δίκαια και το κύπελλο και πανηγύρισε το νταμπλ!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά την ΕΠΣ Ημαθίας για την άψογη διοργάνωση, τους διαιτητές και φυσικά τον Δήμο Βέροιας αλλά και την διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - VERIA FC για την παραχώρηση του γηπέδου.

Θα πρέπει να συγχαρούμε τον κόσμο που προσήλθε στο γήπεδο και με την φωνή τους στήριξαν την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Η ομάδα της Βέροιας δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο όμως κατέκτησε σίγουρα τις εντυπώσεις για την συνολική της προσπάθεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο γεγονός που καταδεικνύει τον επαγγελματισμό και την ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται στη Σχολή Ποδοσφαίρου της Βέροιας.

Δεν θα μπούμε σε διαδικασία συζήτησης για περί διαιτησίας… αδικία της Βέροιας. Ο κόσμος που ήταν παρών και αυτός που το παρακολούθησε μέσα από τι οθόνες του έβγαλε τα συμπεράσματα του.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την πέρα για πέρα δίκαιη νίκη της ομάδας μας και σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε....

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Βέροιας και καλή επιτυχία στους «μικρούς μαχητές» του συλλόγου. Ευελπιστούμε πολλούς από αυτούς να τους δούμε σε μεγαλύτερο επίπεδο!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS