Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επέστρεψε στην Αγ. Μαρίνα ο "μπόμπερ" Μάριος Αργυρόπουλος!

Επέστρεψε στην Αγ. Μαρίνα ο "μπόμπερ" Μάριος Αργυρόπουλος!

Το... κερασάκι στην τούρτα, αναφορικά με τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, έβαλε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ανακοινώνοντας την επιστροφή του "μπόμπερ" Μάριου Αργυρόπουλου!

Αναλυτικά:

«Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Μάριου Αργυρόπουλου.

Ο 26χρονος (9/3/1996) επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα μας και έχει να παρουσιάσει ένα αξιοσέβαστο βιογραφικό με πλούσιες παραστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Μακροχώρι, Ποντιακή Νεολαία Αράχου και Φίλιππο Μελίκης.

Ο Αργυρόπουλος θεωρείται από τους πιο χαρισματικούς και ικανούς επιθετικούς που διαθέτει το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο και είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να κατακτήσει τους στόχους της.

Άπαντες στην ομάδα τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδος».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS