Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΠΣ Ημαθίας: Αναστολή σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

ΕΠΣ Ημαθίας: Αναστολή σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Την αναστολή των διοργανώσεων μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας, λόγω της έλλειψης διάθεσης από πλευράς Γ.Γ.Α. να επιλύσει το πρόβλημα με το μητρώο. 

Αναλυτικά:

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι ΟΛΟΙ οι αγώνες ΟΛΩΝ των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ένωσης ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ μέχρι νεωτέρας λόγω έλλειψης διάθεσης από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) να επιλύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συμμετοχή Σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων αυτής.

Ζητάμε ταπεινά συγνώμη απ’ όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη, και κυρίως από τα Σωματεία-Μέλη μας και τους ποδοσφαιριστές, καθώς για αβλεψίες άλλων φορέων είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να προβούμε σε μία τέτοια ενέργεια.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS