Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΓΑΣ Κοπανού: Ανανέωσαν τρεις παλιοί και τρεις νέοι

ΓΑΣ Κοπανού: Ανανέωσαν τρεις παλιοί και τρεις νέοι

Την ανανέωση της συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κοπανού.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού ανακοινώνει την παραμονή των Δημήτρη Τζιβάρα, Χρήστου και Αλέξανδρου Οικονόμου και τη νέα σεζόν. Η εν λόγω τριάδα ποδοσφαιριστών αποτελεί την... παλιοσειρά στο ρόστερ μας και από αυτούς που όχι μόνο αγωνίζονται αδιαλείπτως τα τελευταία χρόνια αλλά και αποτελούν πρότυπα για τους νεότερους αθλητές. Τους ευχόμαστε για τη νέα χρονιά, υγεία και πολλές επιτυχίες, προσωπικές και αγωνιστικές!

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού ανακοινώνει την παραμονή τριών ακόμη νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Ενέα Γκιούλα (αμυντικός, 2003), Σωτήρη Ορμανίδη (μέσος, 2003), Κωνσταντίνο Αναδό (αμυντικός, 2001), που έχουν σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια και αποτελεί εισήγηση του προπονητή η παραμονή τους. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και πολλές διακρίσεις με την ομάδα μας!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb