Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η συνέντευξη τύπου της νέας διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα

Η συνέντευξη τύπου της νέας διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η νέα διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα στα Μ.Μ.Ε.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα. Σκοπός της είναι τόσο η στελέχωση της ομάδας, όσο και η λειτουργία της να κινηθούν σε επίπεδα μεγαλύτερων κατηγοριών και αυτό να αποτελέσει κίνητρο για τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό του συλλόγου.

Στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Μιχάλης Αλεξιάδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να στελεχωθεί με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα την οδηγήσουν και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, με σκοπό η Νάουσα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου ο κ. Τεληγιαννίδης δήλωσε πως το budget της φετινής χρονιάς θα φτάσει τα 250.000 ευρώ, θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις στα τμήματα υποδομής και με τη βοήθεια του δήμου υπάρξουν τέσσερα βοηθητικά γήπεδα στον δήμο.

Η πρώτη συγκέντρωση του ΦΑΣ Νάουσα θα γίνει τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και η προετοιμασία θα γίνει στη Νάουσα.

Περισσότερα στο inaoussa.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb