Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προβληματισμός για τον αριθμό των ομάδων τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΗ

Προβληματισμός για τον αριθμό των ομάδων τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΗ

Έντονα είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον αριθμό των ομάδων που θα μετέχουν τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Ένωσης εκφράστηκαν φόβοι ότι οι ομάδες δεν θα ξεπεράσουν τις 8-9 και για τον λόγο αυτό έπεσαν στο τραπέζι κάποιες προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση, όπως για παράδειγμα να προταθεί σε κάποιες ομάδες της Β’ κατηγορίας που τερμάτισαν σε υψηλές θέσεις, να αγωνιστούν στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Αναμένονται πλέον οι εξελίξεις, καθώς μέχρι τις 20 Αυγούστου θα πρέπει οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή και αυτό που μπορούμε να πούμε, όπως χαρακτηριστικά ακούστηκε στην συνεδρίαση από μέλος της Ένωσης… ο Θεός βοηθός!

Δυστυχώς η κατάρρευση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και είναι έντονα ορατό πλέον ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb