Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνεργασία της Α.Ε. Αλεξάνδρειας με τους Τηλέμαχους

Συνεργασία της Α.Ε. Αλεξάνδρειας με τους Τηλέμαχους

Η Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την ακαδημία ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές δόθηκε έμφαση στο μέλλον καθώς στόχος είναι η εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών ώστε να στελεχώσουν την ομάδα μας τα επόμενα χρόνια!

Η ακαδημία Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας διαθέτει τμήματα Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8, Κ6 με έδρα το προπονητικό κέντρο της στο Νησέλι Ημαθίας. Η ακαδημία τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Κούτσιας, ο Γιώτης Κυνηγόπουλος, ο Γιάννης Πιπιλιάρης και αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές.

Εγγραφές και πληροφορίες, στα τηλέφωνα:

6976877026 Πούλιος Πέτρος

6972445897 Ιασονίδης Ηλίας.

Τέλος μετά της ολοκλήρωση της συνεργασίας η αρχή γίνεται με την προωθήσει τεσσάρων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην ομάδα της Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Χεράκης Ηλίας ( Μέσος 15 ετών)

Ριζόπουλος Σάββας (Μέσος 16 ετών )

Νικολόπουλος Θωμάς ( Επιθετικός 17 ετών )

Γεωργακάκης Λάμπρος ( Αμυντικός 17 ετών )

Τους ευχόμαστε υγεία και μόνο επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας.

Με τιμή το Δ.Σ ΤΗΣ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb