Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΓΑΣ Κοπανού

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΓΑΣ Κοπανού

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΓΑΣ Κοπανού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022/2023 για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ανδρικού τμήματος, πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Με μόλις 30€ οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών αλλά και να στηρίξουν τον σύλλογο του χωριού, που για μια ακόμη χρονιά "αγκαλιάζει" τους αθλητές της περιοχής και τους δίνει την πολύ σημαντική διέξοδο της άθλησης.

Τα σημεία διάθεσης είναι το κατάστημα των χρωμάτων "Χατζηπαυλίδης" αλλά και το Cafe "Yolo", ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της διοίκησης για περαιτέρω πληροφορίες.

*Να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία "Παναγιωτίδης - Γραφικές Τέχνες" στη Νάουσα για τη δωρεάν εκτύπωση των εισιτηρίων διαρκείας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS