Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Φώτης Παπαδόπουλος νέος τεχνικός διευθυντής στον Φίλιππο Μελίκης

Ο Φώτης Παπαδόπουλος νέος τεχνικός διευθυντής στον Φίλιππο Μελίκης

Την έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή Φώτη Παπαδόπουλο, όπως και με τον συνεργάτη του, Δημήτρη Γιαννόπουλο ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλίππου Μελίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, προπονητή Ακαδημιών, Φώτη Παπαδόπουλο ως τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας και παράλληλα προπονητή του τμήματος Κ14. Ο Φώτης Παπαδόπουλος είναι γνωστός σε όλους για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στο χώρο των Ακαδημιών. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και μεταξύ άλλων ήταν ο ιδρυτής του Μακεδόνα Βέροιας και είναι πρόεδρος του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ημαθίας και διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα Ακαδημιών Κ6-Κ12. Έχει εργαστεί με επιτυχία σε πλήθος ερασιτεχνικών ομάδων και Ακαδημιών.

Επίσης, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιαννόπουλο Δημήτρη ως συνεργάτη του νέου τεχνικού διευθυντή και παράλληλα προπονητή του τμήματος Κ16. Ο Δημήτρης την περσινή περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ14 με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, ενω διετέλεσε και προπονητής στα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου.

Καλωσορίζουμε τους δύο προπονητές στην οικογένεια του Φιλίππου Μελίκης, έχοντας στόχο τη μακροχρόνια συνεργασία και την ακόμη καλύτερη λειτουργία των τμημάτων της Ακαδημίας.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη στελέχωση των τμημάτων με προπονητές και για τις ημερομηνίες έναρξης των προπονήσεων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΛΥΜΟΥΣΗ

Ο Φίλιππος Μελίκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κύριο Αντώνη Λυμούσης για την άριστη συνεργασία και την προσφορά του στο σύλλογο ως τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής τμημάτων της. Ο κόουτς Λυμούσης προσέφερε τα μέγιστα στο να οργανωθεί και να μεγαλώσει η Ακαδημία. Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την αγάπη του στα παιδιά μας και ελπίζουμε στο μέλλον να ξανασυναντηθουν οι δρόμοι μας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb